مژده عقل به ظهور منجی

تعداد صفحات : ۲۳۱
مرحله تولید : چاپ شده

ناموجود

انسان همواره به حسب فطرت خود میل به جهانی امن و عدالت محور دارد و همیشه جستجوگر منجی و نجات‌بخش جامعه از ظلم و جور و نابرابری‌ها است. اندیشمندان بسیاری در باب منجی نهایی و مهدی موعود (عج) به نگارش دست زده‌اند و کتب ارزنده‌ای را به یادگار گذاشته‌اند. آیت‌الله محمد امامی کاشانی نیز بر همین سیاق کتاب «خط امان در موعود ادیان» را به علاقه‌مندان آن حضرت تقدیم کرده‌اند.

جلد اول مجموعه خط امان به براهین عقلی و فلسفی-عرفانی اثبات آن حضرت پرداخته است. این کتاب با بیان و توضیح شش دلیل عقلی‌-عرفانی اثبات حضرت ولی‌عصر ارواحنا لتراب مقدمه الفداء یکی از جامع‌ترین کتب در این زمینه است.

گرچه قلم حضرت استاد در کتاب خط امان، ادیبانه و روان است، تفصیل علمی و بیان مقدمات و مباحث مختلف فلسفی، آن را برای عموم کمی دشوار می‌کند. لذا به امر معظمٌ‌له، تصمیم بر این شد با تلخیص برخی مقدمات و اصطلاحات، بهره‌مندی از این کتاب را برای عموم ساده‌تر کنیم.

ارسال با ایمیل: