جزئیات دریافت کمک‌هزینه سفر معنوی اربعین

۱۰ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۵۰ اخبار اطلاعیه
حضرت حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر توجُّهی، تولیت معظم مدرسه‌عالی و رئیس دانشگاه شهید مطهری (ره) مبلغی را به عنوان کمک‌هزینه سفر اربعین برای کارمندان، طلاب و دانشجویان مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری در نظر گرفته‌اند.

با توجه به ایام سوگواری سالار شهیدان و نزدیک شدن به اربعین حسینی، به‌منظور تسهیل در شرایط تشرف این سفر معنوی، حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر توجُّهی؛ تولیت معظم مدرسه‌عالی و رئیس دانشگاه شهید مطهری (ره) مبلغ ۱۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال (ده میلیون ریال) را به عنوان کمک‌هزینه سفر برای کارمندان، طلاب و دانشجویان مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری در نظر گرفته‌اند. متقاضیان دریافت کمک‌هزینه می‌توانند تا روز یکشنبه ۱۴ مردادماه ۱۴۰۳ نسبت به ثبت‌نام از طریق لینک زیر اقدام نمایند.

لازم به ذکر است:

• حتماً باید شماره شبا ثبت گردد.
  • شماره شبای وارد شده حتماً باید به نام خود شخص باشد و در صورت اشتباه بودن شماره شبا واریز انجام نمی‌گردد.
  • بعد از بازگشت، ارسال تصویر صفحه خروج از کشور جهت تسویه کمک‌هزینه، اجباری می‌باشد.

کلید واژه ها: تولیت پیاده‌روی اربعین