اخبار

توزیع کارت هدیه، ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده به خانواده‌های نیازمند شهرک امام حسین(علیه‌السلام) جدید گالری

حضرت آیت‌الله امامی کاشانی تولیت مدرسه‌عالی شهیدمطهری و امام‌جمعه موقت تهران کارت هدیه، ضدعفونی‌کننده و ماسک بین خانواده‌های نیازمند شهرک امام حسین(علیه‌السلام) توزیع کردند.

ادامه مطلب
مسابقه کتاب‌خوانی «مطلع عشق»

بخش زن، خانواده و سبک زندگی KHAMENEI.IR (ریحانه) با همکاری انتشارات انقلاب اسلامی اقدام به برگزاری مسابقه کتاب‌خوانی با محوریت کتاب «مطلع عشق» می‌نماید.

دست خدا باشیم

اهدای بسته‌های ارزاق، بهداشتی و ضدعفونی‌کننده به خانواده‌های نیازمند در روز نیمه شعبان ۱۴۴۱ (۲۱ فروردین ۱۳۹۹) توسط گروه جهادی مدرسه‌عالی شهیدمطهری

ادامه مطلب
پیام تسلیت حضرت آیت‌الله امامی کاشانی تولیت مدرسه‌عالی شهیدمطهری به مناسبت درگذشت آیت‌الله سیدجعفر کریمی

آیت‌الله سید جعفر کریمی دیوکلایی مسئول شورای استفتائات مقام معظم رهبری و استاد برجسته مدرسه‌عالی شهیدمطهری شنبه ۹ فروردین‌ماه ۱۳۹۹ دار فانی را وداع گفت.

ادامه مطلب
پیام تسلیت آقای دکتر نقیبی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی مدرسه‌عالی و دانشگاه شهیدمطهری به مناسبت درگذشت آیت‌الله سید جعفر کریمی

آیت‌الله سیدجعفر کریمی دیوکلایی مسئول شورای استفتائات مقام معظم رهبری و استاد برجسته مدرسه‌عالی شهیدمطهری شنبه ۹ فروردین‌ماه ۱۳۹۹ دار فانی را وداع گفت.