پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳

پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳

با تأییدات خداوند متعال و تحت توجهات حضرت ولی‌عصر « أرواحُنا لَهُ الفِداء» و در اجرای سیاست‌های حمایت از دانشجویان برتر و به‌منظور فراهم نمودن زمینه جذب آنان برای ورود به دوره کارشناسی ارشد، دانشگاه شهید مطهری به استناد آیین‌نامه شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مصوبات داخلی شورای آموزشی دانشگاه، از بین فارغ‌التحصیلان و دانشجویان نیمسال آخر مقطع کارشناسی ۱۴۰۲-۱۴۰۳، با رعایت کامل شرایط اعلام شده، برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ در رشته‌های فلسفه و حکمت اسلامی، فقه و حقوق خصوصی، فقه و حقوق خانواده، فقه و حقوق جزا و شیعه‌شناسی از طریق سوابق تحصیلی و مصاحبه، دانشجو می‌پذیرد.

ضروری است متقاضیان در صورت احراز شرایط، طبق شیوه‌نامه نسبت به ثبت اطلاعات و بارگذاری مدارک در پایگاه www.golestan.motahari.ac.ir از تاریخ ۱۴۰۳/۰۴/۶۱ لغایت ۱۴۰۳/۰۴/۳۲ اقدام نمایند.

خواهشمند است در صورت بروز هرگونه مشکل یا رفع ابهام و جهت پاسخگویی سؤالات احتمالی در خصوص شیوه‌نامه با شماره ۰۲۱۳۳۵۱۳۱۵۵ داخلی ۱۰۸ و ۱۰۹ از ساعت ۸:۳۰ لغایت ۱۴ تماس حاصل فرمایید.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید مطهری

کلید واژه ها: استعدادهای درخشان شیوه‌نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان