اطلاعیه شماره ۳: زمان و مکان برگزاری آزمون اختصاصی (کارشناسی، کارشناسی ارشد) ویژه طلاب - بهمن ۱۴۰۲

اطلاعیه شماره ۳: برگزاری آزمون اختصاصی ویژه طلاب برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

با توجه به تغییرات صورت گرفته در دفترچه راهنمای ثبت‌نام؛ بدین طریق تغییرات صورت گرفته نسبت به دفترچه قبلی به اطلاع می‌رسد:

آزمون از روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۹ به روز جمعه مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۳ جابجا شد؛ و توضیحات زیر نیز در دفترچه درج گردید.

زمان و مکان آزمون: آزمون ورودی بر اساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده رأس ساعت ۹ صبح روز جمعه ۱۴۰۲/۱۱/۱۳ و بر اساس انتخاب داوطلب در زمان تکمیل تقاضانامه ثبت‌نام به صورت هم‌زمان در شهرهای تهران، زاهدان، مشهد و یزد برگزار می‌گردد.

** توجه:

1. در صورت به حد نصاب نرسیدن داوطلبان در هر یک از شهرهای فوق، محل برگزاری آزمون از طریق پیامک به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.
  2. مکان برگزاری آزمون و محل دقیق آن «یکی شهرهای مندرج در بند (ط) دفترچه» هنگام توزیع کارت اعلام خواهد شد.

پیوند کانال اطلاع‌رسانی آزمون اختصاصی ویژه طلاب

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) اطلاعیه شماره ۳ نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ مقطع کارشناسی مقطع کارشناسی‌ارشد زمان برگزاری آزمون اختصاصی آزمون اختصاصی ویژه طلاب