اسامی دانشجویان استعداد درخشان مقطع کارشناسی ورودی سال ۱۳۹۹

اسامی دانشجویان استعداد درخشان مقطع کارشناسی ورودی سال ۱۳۹۹ حائز شرایط بهره‌مندی از آئین‌نامه استعداد درخشان مصوب جلسه شماره ۷۸ مورخ ۱۴۰۱/۰۷/۳۰ شورای هدایت استعداد درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

اسامی دانشجویان استعداد درخشان مقطع کارشناسی ورودی سال ۱۳۹۹ مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) حائز شرایط بهره‌مندی از آئین‌نامه استعداد درخشان مصوب جلسه شماره ۷۸ مورخ ۱۴۰۱/۰۷/۳۰ شورای هدایت استعداد درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

رشته فقه و حقوق اسلامی دوره روزانه:

1. سید حسین مفضلی معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 19/75 (نوزده و هفتاد و پنج صدم)
  2. سید امیرحسین نورالدینی فتح‌آبادی معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 19/51 (نوزده و پنجاه و یک صدم)
  3. دانیال ابراهیمی معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 19/47 (نوزده و چهل و هفت صدم)
  4. عارفه ج رشنو معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 19/45 (نوزده و چهل و پنج صدم)
  5. محمدباقر پناهی معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 19/39 (نوزده و سی و نه صدم)
  6. عطیه فاتحی معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 19/13 (نوزده و سیزده صدم)
  7. ریحانه سادات پارسائیان معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 18/96 (هجده و نود و شش صدم)
  8. ریحانه حاجی محمدحسین معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 18/79 (هجده و هفتاد و نه صدم)
  9. هادی مکرمی معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 18/51 (هجده و پنجاه و یک صدم)

رشته فقه و حقوق اسلامی دوره شبانه:

1. امیر قدیری معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 18/97 (هجده و نود و هفت صدم)
  2. امیرحسین عینی معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 18/64 (هجده و شصت و چهار صدم)
  3. مائده روستائی چم کاکائی معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 18/59 (هجده و پنجاه و نه صدم)
  4. محمدرضا عباسی راد معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 18/54 (هجده و پنجاه و چهار صدم)
  5. شایان ارباب یدک معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 17/70 (هفده و هفتاد صدم)

رشته روان‌شناسی دوره روزانه:

1. عطیه عطائی کچوئی معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 19/24 (نوزده و بیست و چهار صدم)
  2. مهدیه عباس میرزائی معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 18/72 (هجده و هفتاد و دو صدم)
  3. فاطمه ارسنجانی معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 18/55 (هجده و پنجاه و پنج صدم)
  4. فائزه زارع رشکوئیه معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 18/22 (هجده و بیست و دو صدم)
  5. مهدیه بخشی‌زاده شاندیز معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 17/91 (هفده و نود و یک صدم)
  6. فاطمه شمسی معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 17/63 (هفده و شصت و سه صدم)
  1. زهرا صاحبداری معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 17/63 (هفده و شصت و سه صدم)
  2. فاطمه افتخاری معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 17/37 (هفده و سی و هفت صدم)

رشته روان‌شناسی دوره شبانه:

1. معصومه ذولفی معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 19/72 (نوزده و هفتاد و دو صدم)
  2. حوریه کریمی معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 19/02 (نوزده و دو صدم)
  3. سیده یاسمن خوانیکی معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 18/92 (هجده و نود و دو صدم)

رشته فلسفه و حکمت اسلامی:

1. فاطمه رحمانی معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 19/39 (نوزده و سی و نه صدم)
  2. زهرا محلوجی موغاری معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 18/76 (هجده و هفتاد و شش صدم)
  3. زهرا زمان‌آبادی معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 18/34 (هجده و سی و چهارصدم)
  4. شکیبا شوکتیان معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 18/25 (هجده و بیست و پنج صدم)
  5. سحر سبحانی میاندهی معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 18/17 (هجده و هفده صدم)

رشته فلسفه و کلام اسلامی:

1. محمدمهدی خمر معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 17/37 (هفده و سی و هفت صدم)
  2. محمد جهانی معدل کل تا پایان نیمسال ششم تحصیلی 16/56 (شانزده و پنجاه و شش صدم)

کلید واژه ها: استعدادهای درخشان سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ مقطع کارشناسی