قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان مقطع دکتری سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

اطلاعیه شماره یک ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان نهایی مقطع دکتری سال ۱۴۰۲

با عرض تبریک خدمت پذیرفته‌شدگان مقطع دکتری دانشگاه شهید مطهری، خواهشمند است جهت ثبت‌نام به نکات زیر توجه فرمایید:

آغاز ثبت‌نام غیرحضوری از ساعت ۸ صبح، روز سه‌شنبه ۱۴۰۲/۰۶/۱۴ لغایت دوشنبه ۱۴۰۲/۰۶/۲۰.

جهت ثبت‌نام غیرحضوری لازم است از تاریخ فوق‌الذکر به سامانه گلستان دانشگاه شهید مطهری به آدرس http://www.golestan.motahari.ac.ir مراجعه و مدارک زیر را بارگذاری نمایید: (برای آشنایی با شیوه استفاده و ثبت‌نام در سامانه گلستان  اینجا را کلیک نمایید). (لینک از روز ثبت‌نام فعال می‌گردد.)

الف) تصویر مدرک کارشناسی یا سطح دو

ب) تصویر مدرک کارشناسی‌ارشد یا سطح سه

ج) ریزنمرات کارشناسی و کارشناسی‌ارشد ممهور به مهر دانشگاه

د) تصویر تمام صفحات شناسنامه

هـ) تصویر رو و پشت کارت ملی

و) عکس تمام رخ پرسنلی

ز) مدرک نظام‌وظیفه برای برادران (با توجه به بند «مقررات وظیفه عمومی» مندرج در صفحه ۱۹ و ۲۰ دفترچه راهنمای ثبت‌نام)

ح) ارائه مدرک سهمیه رزمندگان و ایثارگران

ط) فرم تعهدنامه محضری؛ فرم مذکور باید در دفترخانه اسناد رسمی ثبت شود. (جهت دریافت پیش‌نویس فرم تعهدنامه محضری اینجا را کلیک کنید.)

تبصره:

الف) داوطلبانی که به هر دلیل قادر به ارائه مدرک کارشناسی‌ارشد خود نیستند، لازم است اصل گواهی تأیید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی‌ارشد ارائه نمایند که در آن قید شده باشد: اشتغال به تحصیل نامبرده مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌باشد.

ب) از آنجا که تصاویر مدارک مذکور در پرونده الکترونیک دانشجو قرار می‌گیرد، لازم است تصاویر مدارک ارسال شده با کیفیت بالا و مطلوب اسکن شده باشد.

جهت ارائه اصل مدارک، پذیرفته‌شدگان موظف می‌باشند بر اساس جدول زیر و طبق بند ب اطلاعیه اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون ورودی مقطع دکتری، منتشر شده توسط سازمان سنجش آموزش کشور (اینجا) به مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراجعه نمایند:

رشته

تاریخ

فقه و حقوق خصوصی

۲۱ و ۱۴۰۲/۰۶/۲۲

فقه و حقوق جزا

۲۶ و ۱۴۰۲/۰۶/۲۷

فلسفه اسلامی

۲۸ و ۱۴۰۲/۰۶/۲۹

کلید واژه ها: مقطع دکتری مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲