شیوه‌نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره کارشناسی‌ارشد سال تحصیلی ۰۳-۱۴۰۲

۳۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۱:۳۵ اخبار اطلاعیه

با تأییدات خداوند متعال و تحت توجهات حضرت ولی عصر «ارواحنا له الفداء» و در اجرای سیاستهای حمایت از دانشجویان برتر و به منظور فراهم نمودن زمینه جذب آنان برای ورود به دوره کارشناسی ارشد، دانشگاه شهید مطهری به استناد آیین نامه شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مصوبات داخلی شورای آموزشی دانشگاه، از بین فارغ التحصیلان و دانشجویان نیمسال آخر مقطع کارشناسی ۱۴۰۲-۱۴۰۱، با رعایت کامل شرایط اعلام شده، برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در رشته‌های فلسفه و حکمت اسلامی، فقه و حقوق خصوصی، فقه و حقوق خانواده، فقه و حقوق جزا و شیعه‌شناسی از طریق آزمون و مصاحبه، دانشجو می‌پذیرد.

ضروری است متقاضیان در صورت احراز شرایط، طبق شیوه نامه نسبت به ارسال اطلاعات و مدارک به پست الکترونیکی تحصیلات تکمیلی دانشگاه به آدرس t-takmili@motahari.ac.ir  از تاریخ ۱۴۰۲/۰۴/۰۱ لغایت ۱۴۰۲/۰۴/۰۹  اقدام نمایند. حتماً در عنوان ایمیل، رشته مورد تقاضا ذکر گردد.

خواهشمند است در صورت بروز هرگونه مشکل یا رفع ابهام و جهت پاسخگویی سؤالات احتمالی در خصوص شیوه نامه با شماره ۰۲۱۳۳۵۱۳۱۵۵ داخلی ۱۰۸ و ۱۰۹ از ساعت ۸:۳۰ لغایت ۱۴ تماس حاصل فرمایید.

فایل‌های پیوست:

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی استعدادهای درخشان سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ مقطع کارشناسی‌ارشد