اطلاعیه مهم برگزاری کلاس‌های نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

«بر اساس مصوبه‌ی جلسه‌ی مورخ ۱۶/۱۱/۱۴۰۰ شورای معاونین، علیرغم آمادگی و برنامه‌ریزی صورت گرفته جهت از سرگیری آموزش حضوری از آغاز نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۱۱۴۰۰، نظر به وضیعت قرمز کرونایی و ضرورت حفظ سلامت دانشجویان تصمیمات زیر اتخاذ گردید»

۱- کلیه‌ی کلاس‌های واحد‌ خواهران یزد، خواهران و برادران زاهدان تا پایان اسفندماه به صورت مجازی برگزار می‌گردد.

۲- کلاس‌های‌ واحد‌ برادران و خواهران تهران و مشهد در کلیه‌ی مقاطع به شرح ذیل برگزار می‌گردد:

الف) کلیه‌ی ورودی‌های سال ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ در تمام مقاطع تا پایان اسفندماه به صورت مجازی برگزار می‌گردد.

ب) کلیه‌ی ورودی‌های سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ در تمام مقاطع تا پایان اسفندماه به صورت ترکیبی (هم‌زمان حضوری و مجازی) برگزار می‌گردد.

توضیح در خصوص بند ب: کلاس‌های درس برای دانشجویانی که نیاز به خوابگاه دارند، به صورت مجازی برگزار می‌شود و دانشجویانی که نیاز به خوابگاه ندارند، می‌توانند (اختیاری) به صورت حضوری در کلاس‌های درسی شرکت نمایند.

لازم به توضیح است که در مورد نحوه‌ی برگزاری کلاس‌ها در سال ۱۴۰۱، متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی