پیام تسلیت حضرت آیت‌الله امامی کاشانی تولیت مدرسه‌عالی شهید مطهری به مناسبت شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی

۱۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۹ اخبار اطلاعیه مقام تولیت
پیام تسلیت حضرت آیت‌الله امامی کاشانی تولیت محترم مدرسه‌عالی شهید مطهری و امام جمعه موقت تهران به مناسبت شهادت سردار بزرگ اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی

حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدّظلّه‌العالی)؛ تولیت معظم مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره)، عضو مجلس خبرگان رهبری و امام‌جمعه موقت تهران شهادت سردار بزرگ اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفتند.

متن پیام حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدّظلّه‌العالی) به شرح زیر می‌باشد:

شهادت سردار بزرگ اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی را به جهان اسلام و همه انسان‌های حق‌طلب تبریک و تسلیت می‌گویم. این شهید عزیز توجه جامعه جهانی را به خود جلب کرد زیرا که شهادت در راه احقاق حقوق جامعه است. جامعه‌ای که در چنگال ظالمان و اشرار دنیا گرفتار است. فداکاری شهدا همه در راه جامعه است؛ اما ویژگی خاص سپهبد سلیمانی در شجاعت، اخلاص و هوش و ذکاوت در فرماندهی جنگ کم‌نظیر بود. سوریه‌ای که در حال از دست رفتن بود به مردم سوریه برگرداند و اعلام کرد کره خاکی از لوث اشرار و داعش پاک شده و همچنین در عراق و نقاط دیگر.

او در شب جمعه با عزت و عظمت خاصی به بارگاه قدس الهی باز شتافت و جنایت و خباثت آمریکا و صهیونیسم بیش از پیش در جهان برملا شد. جنایتکاران بدانند با رفتن سردارها قیام ملت‌ها خاموش نمی‌شود.

زیرا استقامت و جنبش در حال جوشش است و به صورت فکر در دنیا مطرح است و این فکر و استقامت و شهادت‌طلبی در سطح جامعه اسلامی در کشورهای اسلامی رو به گسترش است و آمریکا و صهیونیسم و اذناب آن‌ها گور خود را می‌کنند و به زودی به زباله‌دان تاریخ سپرده خواهند شد ان‌شاءالله.

وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَى أَمْرِهِ وَلَکِنَّ أَکْثَرَ النَّاسِ لَا یَعْلَمُونَ.

محمد امامی کاشانی

14 دی 1398

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) مرحوم آیت‌الله امامی کاشانی (رحمة‌الله علیه) شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی پیام تسلیت تولیت فقید مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) امام‌جمعه موقت تهران