تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی میان دانشگاه شهید مطهری (ره) با دانشگاه ژان مولن لیون

۱۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۴ اخبار
در راستای گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی؛ دانشگاه شهید مطهری و دانشگاه ژان مولن لیون تفاهم‌نامه همکاری امضاء کردند.

انعقاد تفاهم‌نامه بین دانشگاه‌های داخلی و خارجی یکی از مؤثرترین راه‌ها برای گسترش همکاری‌های علمی- بین‌المللی است که امروزه از سوی دانشگاه‌های کشورمان صورت می‌پذیرد.
در راستای گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی و به‌منظور استفاده بهینه از پتانسیل موجود و ظرفیت‌ها و توانایی‌های علمی
-پژوهشی دو طرف و باهدف توسعه همکاری در موضوعاتی، چون مبادله دانشجو، فرصت مطالعاتی، مبادله دانشجویان تحصیلات تکمیلی و تبادلات علمی-فرهنگی تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه‌ای میان حضرت آیت‌الله امامی کاشانی رئیس دانشگاه شهید مطهری (ره) و آقای دکتر ژاک کومبی رئیس دانشگاه ژان مولن لیون امضاء گردید.
بر اساس این تفاهم‌نامه این پس دانشجویان تحصیلات تکمیلی می‌توانند با انتخاب یک استاد راهنما از دانشگاه شهید مطهری و یک استاد راهنما از دانشگاه ژان مولن، بخشی از کارهای پژوهشی خود را در دانشگاه ژان مولن لیون به انجام رسانند. این امتیاز تحت عنوان فرصت مطالعاتی به دانشجویان تحصیلات تکمیلی تعلق خواهد گرفت.

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) مرحوم آیت‌الله امامی کاشانی (رحمة‌الله علیه) دکتر ژاک کومبی دانشگاه ژان مولن لیون فرانسه مدیریت تحصیلات تکمیلی معاونت پژوهشی و فناوری تفاهم‌نامه‌ها