برگزاری مراسم احیای شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان با حضور حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدّظلّه‌العالی)

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۲ اخبار روابط عمومی
مراسم احیاء شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان با حضور و سخنرانی حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدّظلّه‌العالی) تولیت معزز مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری(ره) برگزار گردید.

مراسم احیاء بیست و سوم ماه مبارک رمضان با حضور و سخنرانی حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدّظلّه‌العالی)، تولیت معزز مدرسه‌عالی و دانشگاه شهیدمطهری (ره)، عضو مجلس خبرگان رهبری و امام‌جمعه موقت تهران به‌رسم هرساله برگزار می‌شود.

شرکت‌کنندگان طی این مراسم تمامی پروتکل‌های بهداشتی اعم از: حفظ فاصله اجتماعی، زدن ماسک و دستکش و به همراه داشتن مهر، قرآن و مفاتیح را رعایت نمودند و اعمال شب قدر و احیاء را به‌جا آوردند.

برگزاری مراسم احیاء و سر گرفتن قرآن نیز توسط حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدّظلّه‌العالی) انجام می‌شود.

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) شب‌های قدر مقام تولیت مرحوم آیت‌الله امامی کاشانی (رحمة‌الله علیه) تولیت فقید مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) امام‌جمعه موقت تهران