گردهمایی منطقه ای مدارس علوم و معارف اسلامی شهید مطهری در دارالعباده یزد

۱۷ آذر ۱۴۰۴ | ۱۰:۵۶ اخبار
تعداد بازدید:۶۴
گردهمایی منطقه ای مدیران و معاونین آموزشی و پرورشی مدارس علوم و معارف اسلامی شهید مطهری در دارالعباده یزد
گردهمایی منطقه ای مدارس علوم و معارف اسلامی شهید مطهری در دارالعباده یزد

گردهمایی منطقه ای مدیران و معاونین آموزشی و پرورشی مدارس علوم و معارف اسلامی شهید مطهری در دارالعباده یزد

افتتاحیه

افتتاحیه این گردهمایی در دانشگاه شهید مطهری (واحد خواهران یزد) و با حضور رئیس محترم دانشگاه و همکاران ایشان، مدیران و معاونین آموزشی و پرورشی دبیرستان های علوم و معارف اسلامی شهید مطهری، همچنین جناب آقای جعفرآبادی دبیر کمیته علوم و معارف اسلامی شورایعالی آموزش و پرورش و مسئولان آموزش و پرورش استان و شهر یزد برگزار گردید.

پس از قرائت قرآن توسط جناب آقای مهدوی زاده دبیر محترم دبیرستان یزد، سرکار خانم صحیح النسب رئیس محترم دانشگاه شهید مطهری یزد ضمن خیر مقدم، به آثار اجلاس مدیران مشهد که با حضور روسای واحدهای دانشگاهی برگزار شد و باعث جذب بیشتر و بهتر دانشجویان شد، اشاره نمودند و ارتباط و تعامل بیش از پیش دبیرستان ها و دوره عالی را ضروری دانستند .

جناب آقای رنجبر، مدیر محترم دبیرستان پسرانه یزد نیز ضمن خیر مقدم، به جمع حاضر در جلسه و نقش ایشان در جریان سازی تعلیم و تربیت در رشته علوم و معارف اسلامی اشاره نمودند.

پس از آن حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای فرخ، معاون محترم آموزش متوسطه ضمن خیر مقدم و تشکر از همکاران بزرگوار یزد جهت برگزاری این گردهمایی، به اهداف برگزاری اجلاس های منطقه ای و همچنین گردهمایی منطقه ای در شهر یزد اشاره نموده و بیان کردند که این جمع دارای ظرفیت فراوان در ایجاد یک الگوی آموزشی و تربیتی برای رشته علوم و معارف اسلامی و نظام آموزش و پرورش کشور هستند.

سپس سرکار خانم اثنی عشری مدیر محترم دبیرستان یزد نیز ضمن خیر مقدم به همکاران محترم، به لزوم افزایش کمی و کیفی مدارس و دانش آموزان رشته علوم و معارف اسلامی اشاره نمودند.

جناب آقای مهندس جعفرآبادی نیز به تاریخچه شکل گیری مدارس اسلامی، جایگاه این رشته در نظام آموزشی کشور و نقش آیت الله امامی کاشانی در این جریان اشاره کردند.

در حاشیه این مراسم از جناب آقای دکتر رنجبر مدیر محترم دبیرستان پسرانه علوم و معارف اسلامی شهید مطهری یزد به جهت چهار سال مدیریت دبیرخانه کشوری گروه آموزشی رشته علوم و معارف اسلامی توسط شورایعالی آموزش و پرورش تقدیر به عمل آمد.

در پایان این مراسم نگین سنگ مطهر حرم حضرت امام حسین علیه السلام به عنوان هدیه از طرف دانشگاه شهید مطهری یزد به شرکت کنندگان در این جلسه اهدا شد.

روز اول:

در آغاز گردهمایی، حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای فرخ پیرامون اهداف و نحوه برگزاری این گردهمایی و ارائه رویکردهای تربیتی مدارس و نقد و بررسی آن توسط سایر مدارس توضیحاتی را ارائه نمودند و در حاشیه این برنامه یکی از خدام حسینیه سنتی یزد، ضمن بیان خاطرات از پذیرایی قهوه یزدی در حسینیه، از مدیران و معاونین آموزشی و پرورشی مدارس با قهوه یزدی و کیک یزدی پذیرایی کردند.

پس از اقامه نماز و ارائه رویکردهای تربیتی تعدادی از مدارس، توفیق حاصل شد در خدمت دو میهمان ویژه و عزیز باشیم: آیت الله ناصری نماینده محترم ولی فقیه در استان یزد و همسر مجاهد نستوه سردار شهید سعید ایزدی (حاج رمضان).

آیت الله ناصری ضمن خیر مقدم به مدیران و معاونین آموزشی و پرورشی مدارس، در رابطه با اهداف و شاخصه های معارفی بودن، نکات ارزشمندی را بیان نمودند. همسر بزرگوار شهید حاج رمضان نیز ضمن بیان خاطراتی از زندگی با شهید، در رابطه با اهمیت و سختی‌های توأم با شیرینی و ارزش امر تعلیم و تربیت نکات ارزنده ای را بیان نمودند.

روز دوم:

در ابتدای برنامه الگوی تربیتی مدارس علوم و معارف اسلامی شهید مطهری توسط حجت الاسلام و المسلمین حیدری، مسئول امور تربیتی و پرورشی معاونت آموزش متوسطه ارائه شد و پس از آن به تفکیک جنسیت جلسات نقد و بررسی این الگو برگزار گردید.

پس از آن یک نشست علمی با محوریت آشنایی با مهارت خودتنظیمی توسط سرکار خانم دکتر دهقانی و سرکار خانم دکتر یاوری نسب از همکاران دبیرستان دخترانه علوم و معارف اسلامی شهید مطهری یزد برگزار گردید.

پس از اقامه نماز ظهر و عصر، سرکار خانم دکتر یاوری، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سمپاد و جناب آقای دهقان مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد به همراه مسئولین آموزش و پرورش استان و شهر یزد در جمع مدیران و معاونین آموزشی و پرورشی مدارس حضور پیدا کردند و به ایراد سخن پرداختند.

در ادامه جناب آقای عبدو کارشناس امور آموزشی معاونت آموزش متوسطه به تحلیل گزارش عملکرد آموزشی مدارس حاضر در گردهمایی پرداخت.

سپس جناب آقای دکتر ناوندی مدیر امور آموزشی معاونت آموزش متوسطه، کارگاهی با موضوع طراحی الگوی جامع آموزشی ویژه مدارس علوم و معارف اسلامی شهید مطهری برگزار کردند.

پس از آن برنامه بازدید از شهر تاریخی یزد صورت گرفت و همکاران از بافت تاریخی یزد دیدن کردند.

در انتهای روز دوم با حضور در دبیرستان پسرانه یزد، جناب آقای حاجی بزرگ به ارائه الگوی تربیتی دبیرستان پسرانه یزد پرداختند.

حسن ختام روز دوم، ذکر توسل به حضرت ام البنین سلام الله علیها توسط جناب آقای کاظمی نسب معاون پرورشی دبیرستان دوره اول شهید مطهری یزد بود.

روز سوم:

در ابتدای روز سوم جناب آقای دکتر ناوندی کارگاه آموزشی با موضوع طراحی الگوی جامع آموزشی ویژه مدارس علوم و معارف اسلامی شهید مطهری را ادامه دادند.

پس از آن جناب آقای بهرامسری مشاور محترم تولیت در امور فرهنگی آموزش متوسطه به ایراد سخن با موضوع تربیتی و جایگاه قلب و اصل کرامت در تربیت پرداختند.

سپس با تفکیک مسائل آموزشی و تربیتی، جلسات نقد و بررسی الگوهای آموزشی و تربیتی مدارس علوم و معارف اسلامی شهید مطهری برگزار شد.

در انتهای این گردهمایی حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای فرخ، با استماع نظرات مدیران محترم، به جمع بندی و نتیجه گیری پرداختند و برای تدوین الگوی آموزشی و تربیتی مدارس سیاست گذاری کردند.


اخبار مرتبط