پیام تبریک آقای دکتر نقیبی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری به مناسبت روز معلم

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۱:۴۳ اخبار آموزش و تحصیلات تکمیلی
پیام تبریک آقای دکتر نقیبی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری به مناسبت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری(ره) و روز معلم

دکتر سید ابوالقاسم نقیبی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) طی پیامی روز معلم را به معلّمان و استادان، همکاران ارجمند دبیرستان‌های علوم و معارف اسلامی شهید مطهری (ره) سراسر کشور تبریک گفتند.

متن پیام دکتر سید ابوالقاسم نقیبی به شرح زیر است:

تا خدا بوده و هست، معلم بوده و هست و هر روز، روز معلم هست. معلمی هنر است، عشقی است آسمانی...

استاد معظم

در سالروز شهادت استاد فرزانه آیت‌الله شهید مرتضی مطهری (ره)، خدمات ارزشمند جنابعالی به طلاب و دانشجویان را ارج می‌نهیم.

دکتر سید ابوالقاسم نقیبی

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دکتر سیدابوالقاسم نقیبی آیت‌الله مرتضی مطهری روز معلم