گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت رئیس‌جمهور شهید و همراهان به میزبانی قوای سه‌گانه/ حضور مسئولان قضایی، وزرا و نمایندگان مجلس

۰۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۲۰:۴۲ اخبار
مراسم بزرگداشت شهدای خدمت در مدرسه‌عالی شهید مطهری ظهر یکشنبه ۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با حضور مقامات لشکری و کشوری و آحاد مردم برگزار شد.

مراسم بزرگداشت رئیس‌جمهور شهید آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی و سایر همراهان، به‌طور مشترک از سوی هیئت دولت، مجلس شورای اسلامی و قوه قضاییه و با حضور اعضای هیئت دولت، مدیران ارشد اجرایی کشور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مدیران ارشد دستگاه قضا و سایر مقامات لشکری و کشوری در مدرسه‌عالی شهید مطهری برگزار شد.

این مراسم با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط هادی اسفیدانی، قاری بین‌المللی کشورمان آغاز شد و در ادامه حنیف طاهری، مداح اهل‌بیت (ع) به مرثیه‌سرایی پرداخت.

پس از آن حجة‌الاسلام‌والمسلمین محمدرضا عابدینی، کارشناس مسائل دینی در سخنانی کوتاه با تسلیت شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهان ایشان گفت: صبوری بر آنچه می‌دانیم خداوند رحیمی در کار است و این افعال مقابل چشم خداست، مهم است؛ بنابراین با همین علم اجمالی می‌دانیم که خداوند از پدر بر ما رحیم‌تر و مهربان‌تر است و لذا قطعاً تمام افعال او بر اساس مهربانی است و همین امر نیز برای ما صبر را به ارمغان خواهد آورد و ما را تحمل‌پذیر می‌کند.

کارشناس مسائل دینی با تأکید بر اینکه این نگاه در مقابل مصائبی که پیش می‌آید باید توجه ما به سنت خداوند سبحان باشد، گفت: سنت خدای سبحان این است که تمام گفته خدا با ما، با افعالش است. قول خدا، رفتار او است. خداوند با رفتارش با ما سخن می‌گوید. آن هنگام مسیر حرکت همه ما و هستی به سمت خالص‌سازی و سنت حاکم بر عالم است. لذا تعبیرات و افعالی که پیش می‌آید همه در مسیر آن است که سنت خالص‌سازی محقق شود.

در ادامه گروه همخوانی نوجوانان قطعه‌ای را در رثای شهدای جمهور اجرا کردند.

از جمله شخصیت‌های حاضر در این مراسم می‌توان به حجة‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری، سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی سپاه قدس، غلامحسین اسماعیلی رئیس دفتر رئیس‌جمهور، حجة‌الاسلام‌والمسلمین محمدجعفر منتظری رئیس دیوان عالی کشور، حجة‌الاسلام‌والمسلمین حمزه خلیلی معاون اول قوه قضاییه، حجة‌الاسلام‌والمسلمین سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات، محسن منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور، علی باقری کنی سرپرست وزارت امور خارجه، حجة‌الاسلام‌والمسلمین احمدرضا پورخاقان رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح و علی القاصی رئیس‌کل دادگستری استان تهران، اصغر جهانگیر سخنگوی دستگاه قضا، اصانلو رئیس سازمان تعزیرات و سپهر خلجی رئیس ستاد اطلاع‌رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور، میثم لطیفی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما، محمد جمشیدی معاون امور سیاسی دفتر رئیس‌جمهور، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات، غلامعلی حداد عادل، محمدرضا فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی، عباسعلی علی‌آبادی وزیر صمت و غلامعلی محمدی رئیس سازمان زندان‌ها و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دیگر مقامات و مسئولین حضور یافته‌اند.

کلید واژه ها: گزارش تصویری مراسم بزرگداشت مرحوم آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی (رحمة‌الله علیه) رئیس‌جمهور مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره)