مراسم هفتمین روز شهادت شهدای خدمت در مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره)

۰۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۵۱ اخبار

مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضی نَحبَهُ وَ مِنهُم مَن یَنتَظِرُ وَ ما بَدَّلوا تَبدیلًا

رهبر معظم انقلاب (مدّظلّه‌العالی):

«ما یکی از بهترین عناصرمان در زیر این آسمان را از دست دادیم؛ یکی از بهترین‌ها را از دست دادیم... چاره‌ای نیست؛ این‌ها را باید تحمل کرد در راه خدای متعال».

۱۴۰۳/۰۳/۰۲

مراسم هفتمین روز شهادت شهدای خدمت

سخنران:

حجة‌الاسلام‌والمسلمین حاج علی‌اکبری

با مداحی مادحین اهل‌بیت علیه‌السلام

به مناسبت هفتمین روز شهادت آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور مردمی و خدوم ایران اسلامی و همراهان خدمتگزار ایشان؛ از استادان ارجمند، علما، فضلا و طلاب حوزه‌های علمیه استان تهران، همکاران محترم و طلاب، دانشجویان و دانش آموزان معزز مدرسه‌عالی شهید مطهری، عموم مردم انقلابی و همیشه در صحنه، دعوت به عمل می‌آید تا در مراسمی که در روز دوشنبه ۷ خردادماه ۱۴۰۳ از ساعت ۱۵ در مسجد مدرسه‌عالی شهید مطهری واقع در میدان بهارستان برگزار می‌گردد، حضور به هم رسانند.

زمان: دوشنبه 7 خردادماه 1403 | ساعت 15

مکان: میدان بهارستان، خیابان مصطفی خمینی، مسجد مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) سپهسالار سابق

از طرف:

مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره)

مرکز مدیریت حوزه علمیه استان تهران

شورای نهادهای حوزوی استان تهران