انتصاب جناب آقای سعید صادقی به سمت مشاور مقام تولیت در امور دفتر تولیت و حوزه ریاست

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۷:۲۹ اخبار مقام تولیت

حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر توجُّهی؛ تولیت معظم مدرسه‌عالی و مسجد شهید مطهری (ره) طی حکمی آقای سعید صادقی را از مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۳۱ به سِمت مشاور تولیت در امور دفتر تولیت و حوزه ریاست مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) منصوب نمودند.

از درگاه ایزد منان، توفیقات ایشان را در این سمت مسئلت داریم. امید است همواره مورد تأیید حضرت ولی‌عصر روحی و ارواحُ العالَمینَ لِترابِ مَقْدَمِهِ الفِداء باشند.

متن حکم حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر توجُّهی به شرح زیر است:

جناب آقای سعید صادقی

با سلام و تحیت؛

با عنایت به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب ارزشمند جنابعالی، مطابق اختیارات پیش‌بینی شده در وقف‌نامه و با استناد به بند «و» ماده «۱۰» اساسنامه مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری به موجب این حکم به سمت «مشاور اینجانب در امور دفتر تولیت و حوزه ریاست دانشگاه شهید مطهری» منصوب می‌شوید.

امید است با توکل بر خداوند متعال و نصب‌العین قرار دادن تقوای الهی، منویات امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری (مدّظلّه‌العالی) و با همفکری و همیاری صاحب‌نظران متعهد، در تحقق اهداف و برنامه‌های مدرسه‌عالی و دانشگاه موفق و مؤید باشید.

توفیق روز افزون شما را از درگاه خداوند متعال خواهانم.

عبدالعلی توجُّهی

تولیت مدرسهعالی و رئیس دانشگاه شهید مطهری (ره)

کلید واژه ها: انتصاب