پیام تبریک مدیر حوزه علمیه خراسان به حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عبدالعلی توجهی

۲۸ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۲:۴۹ اخبار مقام تولیت
حجة‌الاسلام‌والمسلمین جناب آقای دکتر خیاط؛ مدیر مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان طی پیامی انتصاب حجة‌الاسلام‌والمسلمین جناب آقاى دکتر توجُّهى به سِمَت تولیت مدرسه‌عالى و مسجد شهید مطهرى (ره) را تبریک گفتند.

حجة‌الاسلام‌والمسلمین جناب آقای دکتر علی خیاط؛ مدیر مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان طی پیامی انتصاب حجة‌الاسلام‌والمسلمین جناب آقاى دکتر عبدالعلى توجُّهى به سِمَت تولیت مدرسه‌عالى و مسجد شهید مطهرى (ره) را تبریک گفتند.

متن پیام ایشان به شرح زیر است:

بِسمه‌تعالی

جناب حجت‌الاسلام‌والمسلمین شیخ عبدالعلی توجهی (دامت‌توفیقاته)

تولیت معزّز مدرسه و مسجد شهید مطهری (رضوان‌الله علیه)

سلام‌علیکم؛

با آرزوی عافیت و قبولی طاعات و عبادات؛ بدینوسیله انتصاب شایسته‌ی جنابعالی به تولیت مدرسه و مسجد شهید مطهری (رحمة‌الله علیه) را که با حکم مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدّظلّه‌العالی) انجام گردید، صمیمانه تبریک عرض می‌نمایم. امید است آن مجموعه فاخر و مبارک که حاصل دوراندیشی و مجاهدت‌های بی‌دریغ مرحوم آیت‌الله امامی کاشانی (رحمة‌الله علیه) است، با مدیریت جنابعالی به اهداف بلند خود نائل آید و در مسیر خدمت به اسلام و جامعه اسلامی، با پرورش دانشمندان و فرهیختگان دغدغه‌مند و کارآمد، بیش از پیش مؤثر واقع شود؛ ان‌شاءالله.

ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره آن عالم وارسته، دوام توفیقات حضرتعالی را از خداوند متعال مسئلت دارم.

علی خیاط

مدیر حوزه علمیه خراسان

کلید واژه ها: پیام تبریک حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عبدالعلی توجُّهی مقام تولیت تولیت مدرسه‌عالی و مسجد شهید مطهری (ره)