پیام تبریک رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عبدالعلی توجهی

۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۸ اخبار مقام تولیت
حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها طی پیامی انتصاب حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر توجُّهى به سِمَت تولیت مدرسه‌عالى و مسجد شهید مطهرى (ره) را تبریک گفتند.

حجة‌الاسلام‌والمسلمین جناب آقای دکتر مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها طی پیامی انتصاب حجة‌الاسلام‌والمسلمین جناب آقاى دکتر عبدالعلى توجُّهى به سِمَت تولیت مدرسه‌عالى و مسجد شهید مطهرى (ره) را تبریک گفتند.

متن پیام ایشان به شرح زیر است:

بسْمِ‌اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم

برادر ارجمند حجة‌الاسلام‌والمسلمین جناب آقاى دکتر عبدالعلى توجُّهى «دامت‌توفیقاته»

تولیت محترم مدرسه‌عالى و مسجد شهید مطهرى (ره)

سلام‌علیکم؛

بدینوسیله انتصاب شایسته جنابعالى از سوى رهبر معظم انقلاب اسلامى به عنوان تولیت مدرسه‌عالی شهید مطهرى (ره) را تبریک عرض می‌نمایم.

از خداوند منان براى تولیت فقید آن مجموعه ارزشمند حوزوى و دانشگاهی، مرحوم آیت‌الله امامى کاشانی (ره)، غفران و علوّ درجات مسألت نموده و دوام توفیقات جنابعالى در تحقق انتظارات و رهنمودهاى حکیمانه مقام معظم رهبرى (مدظله‌العالی) جهت ارتقاء سطح علمى-فرهنگى و ظرفیت نخبگانى و معنوى و عملیاتى‌سازى راهبردها و رویکرد تحولى اعلام شده را خواستارم.
بدیهی است نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها جهت موفقیت آن مجموعه علمی
-فرهنگی همکارى لازم را خواهد داشت.

مصطفى رستمى

متن خبر در پایگاه اطلاع‌رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها

کلید واژه ها: قائم‌مقام تولیت مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) مقام تولیت حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عبدالعلی توجُّهی پیام تبریک