پیام تبریک رئیس دانشگاه شاهد به حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عبدالعلی توجُّهى

۲۸ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۲:۱۷ اخبار مقام تولیت
جناب آقای دکتر چلداوی رئیس دانشگاه شاهد طی پیامی انتصاب حجة‌الاسلام‌والمسلمین جناب آقاى دکتر توجُّهى را به سِمت تولیت مدرسه‌عالی و مسجد شهید مطهری (ره) را تبریک گفتند.

جناب آقای دکتر احمد چلداوی رئیس دانشگاه شاهد طی پیامی انتصاب حجة‌الاسلام‌والمسلمین جناب آقاى دکتر عبدالعلى توجُّهى را به سِمت تولیت مدرسه‌عالی و مسجد شهید مطهری (ره) را تبریک گفتند.

متن پیام ایشان به شرح زیر است:

برادر عزیزم حضرت حجت‌الاسلام‌والمسلمین ‌جناب آقای دکتر عبدالعلی توجهی

با سلام و تحیت؛

انتصاب حضرتعالی توسط نائب امام زمان حضرت امام خامنه‌ای مدظله‌العالی به تولیت مدرسه‌عالی شهید مطهری افتخاری است بس بزرگ که خداوند متعال نصیب شما و خانواده دانشگاه معظم شاهد نمود. رجاء واثق دارم که با توکل و استمداد از حضرت حق باری‌تعالی در مدیریت این مدرسه مقدس موفق خواهید بود.

امیدوارم در همه امور من جمله مدیریت این مدرسه همواره مورد تأیید حضرت ولی‌عصر روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء باشید.

والسلام علیکم و رحمة‌الله

احمد چلداوی

متن خبر در پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه شاهد

کلید واژه ها: حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر عبدالعلی توجُّهی مقام تولیت پیام تبریک تولیت مدرسه‌عالی و مسجد شهید مطهری (ره)