پیام تسلیت حجة‌الاسلام‌والمسلمین سید حسن خمینی در پی رحلت حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (رحمة‌الله علیه)

۱۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۲ اخبار مقام تولیت
آیت‌الله امامی کاشانی از زمره شاگردان طبقه اول امام خمینی (ره) بود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید حسن خمینی یادگار امام راحل (قدّس سرّه) طی پیامی ارتحال حضرت آیت‌الله حاج شیخ محمد امامی کاشانی (رضوان‌الله علیه) تولیت فقید مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره)، امام‌جمعه موقت تهران و عضو مجلس خبرگان رهبری را تسلیت گفتند.

متن پیام ایشان به شرح زیر است:

بسْمِ‌اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم

با نهایت تأثر از  درگذشت عالم برجسته حضرت آیت‌الله امامی کاشانی طاب ثراه مطلع شدیم.

آن بزرگوار از زمره شاگردان طبقه اول امام خمینی (ره) بودند که در سال‌های بعد از انقلاب هم در مسئولیت‌های مختلف به خدمات ارزشمند و صادقانه اشتغال داشتند.

برای آنان که با ایشان از نزدیک آشنایی داشتند، سماحت و اعتدال در کنار ایمان به خدا و هم چنین لطافت روح و ارادت به حضرت حجت (عج) ویژگی‌های نمایان بود.

خدای متعال ایشان را با اولیاء خود محشور دارد و به بیت مکرم و بستگان و به ویژه به شاگردان ایشان در مدرسه‌عالی شهید مطهری صبر و اجر مرحمت فرماید.

سید حسن خمینی

کلید واژه ها: پیام تسلیت مرحوم آیت‌الله امامی کاشانی (رحمة‌الله علیه) تولیت فقید مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) مقام تولیت