پیام تسلیت آیت‌الله دکتر محقق داماد در پی رحلت حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (رحمة‌الله علیه)

۱۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۸ اخبار مقام تولیت
حوزه علمیه معلمی خالص و کوشای در تربیت شاگردان را از دست داد.

آیت‌الله دکتر سید مصطفی محقق داماد طی پیامی ارتحال حضرت آیت‌الله حاج شیخ محمد امامی کاشانی (رضوان‌الله علیه) تولیت فقید مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره)، امام‌جمعه موقت تهران و عضو مجلس خبرگان رهبری را تسلیت گفتند.

متن پیام ایشان به شرح زیر است:

بسْمِ‌اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم

إِذَا مَاتَ اَلْمُؤْمِنُ اَلْفَقِیهُ ثُلِمَ فِی اَلْإِسْلاَمِ ثُلْمَةٌ لاَ یَسُدُّهَا شَیْءٌ.

رحلت فقیه وارسته استاد و مربی اخلاق آیت‌الله حاج شیخ محمد امامی کاشانی (طاب ثراه) را به محضر ارباب علم و فضیلت و تقوی تسلیت عرض می‌کنم. حوزه علمیه تهران معلمی خالص و کوشای در تربیت شاگردان را از دست داد. فقدان این مرد بزرگ ثلمه‌ای بود که لاَ یَسُدُّهَا شَیْ. از خداوند متعال برای روحان بزرگوار رضوان حق متعال و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواهانم.

سید مصطفی محقق‌داماد
۱۴۰۲/۱۲/۱۳

کلید واژه ها: پیام تسلیت مرحوم آیت‌الله امامی کاشانی (رحمة‌الله علیه) تولیت فقید مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) مقام تولیت دکتر سیدمصطفی محقق داماد