پیام تسلیت مرجع عالی‌قدر حضرت آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی در پی رحلت حضرت آیت‌الله امامى کاشانى (رحمة‌الله علیه)

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۰ اخبار مقام تولیت

مرجع عالی‌قدر حضرت آیت‌الله‌العظمی عبدالله جوادی آملی (مدّ‌ظلّه‌العالی) طی پیامی ارتحال حضرت آیت‌الله حاج شیخ محمد امامی کاشانی (رحمةالله علیه) تولیت فقید مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره)، امام‌جمعه موقت تهران و عضو مجلس خبرگان رهبری را تسلیت گفتند.

متن پیام معظم له به شرح زیر است:

بسْمِ‌اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

فقدان أسف بار درگذشت عالم بزرگوار حضرت آیت‌الله محمد امامى کاشانى مایه تألم عموم علاقه‌مندان به علوم الهى شد. این سانحه سنگین را به همه بهره‌مندان از مآثر آن روحانى راحل تسلیت و صبر جمیل براى بیت مکرم از خداى سبحان مسئلت می‌شود.

جوادی آملی

اسفند ۱۴۰۲

کلید واژه ها: پیام تسلیت مرحوم آیت‌الله امامی کاشانی (رحمة‌الله علیه) مقام تولیت تولیت فقید مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره)