پیام تسلیت مرجع عالی‌قدر حضرت آیت‌الله‌العظمی مکارم شیرازی (مدّ‌ظلّه العالی) در پی رحلت حضرت آیت‌الله حاج شیخ محمد امامی کاشانی (رحمة‌الله علیه)

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۹ اخبار مقام تولیت
ایشان در حیات خود منشأ خیرات فراوانی در هدایت و ارشاد مردم و تربیت طلاب و حرکت انقلاب اسلامی بود‌.

مرجع عالی‌قدر حضرت آیت‌الله‌العظمی ناصر مکارم شیرازی (مدّ‌ظلّه العالی) طی پیامی ارتحال حضرت آیت‌الله حاج شیخ محمد امامی کاشانی (رحمةالله علیه) تولیت فقید مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره)، امام‌جمعه موقت تهران و عضو مجلس خبرگان رهبری را تسلیت گفتند.

متن پیام معظم له به شرح زیر است:

بسْمِ‌اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم

إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْءٌ إِلَی یَوْمِ الْقِیَامَةِ

خبر ارتحال عالم ربانی و مجاهد حضرت آیت‌الله حاج شیخ محمد امامی کاشانی(رحمةالله علیه) موجب تأسف و تألم گردید. ایشان در حیات خود منشأ خیرات فراوانی در هدایت و ارشاد مردم و تربیت طلاب و حرکت انقلاب اسلامی بود. آثار فراوان این فقیه متخلق چه در تألیف کتب و چه در پرورش شاگردان و تأسیس مراکز علمی و خدماتی، باقیات صالحاتی برای ایشان خواهد بود.

اینجانب رحلت این عالم گران‌قدر را به عموم مردم، خصوصاً مردم کاشان و تهران و خانواده محترم ایشان و شاگردان وی تسلیت عرض نموده، علو درجات آن مرحوم و صبر و اجر بازماندگان را از درگاه الهی مسألت دارم.

والسلام علیکم و رحمةالله.

قم - ناصر مکارم شیرازی

۱۴۰۲/۱۲/۱۴

کلید واژه ها: مرحوم آیت‌الله امامی کاشانی (رحمة‌الله علیه) مقام تولیت تولیت فقید مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) پیام تسلیت