پیام تسلیت حجة‌الاسلام‌ خاموشی نماینده ولی‌فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در پی رحلت حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (رحمة‌الله علیه)

۱۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۱ اخبار مقام تولیت

حجةالاسلام‌ آقای سید مهدی خاموشی؛ نماینده ولی‌فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه طی پیامی ارتحال حضرت آیت‌الله حاج شیخ محمد امامی کاشانی (رِضْوان‌الله تَعالی عَلِیه) تولیت فقید مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره)، عضو فقید مجلس خبرگان رهبری و امام‌جمعه موقت تهران را تسلیت گفتند.

متن پیام حجةالاسلام‌ آقای خاموشی به شرح زیر است:

بسْمِ‌اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم

إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْءٌ إِلَی یَوْمِ الْقِیَامَةِ

خبر ارتحال آیت‌الله محمد امامی کاشانی بزرگ مرد عرصه تاریخ شکل‌گیری و استدامه انقلاب اسلامی، مجاهد نستوه و یار دیرین امام خمینی و مقام معظم رهبری موجب تألم و تأثر خاطر اینجانب شد.

آن عالم ربانی و واعظ همیشه در صحنه در طول زندگی سراسر پربرکت خود از مبارزه شجاعانه و شوراندن مردم علیه رژیم ستم‌شاهی گرفته تا تربیت عالمان علوم حوزوی در مدرسه‌عالی شهید مطهری همواره منشأ آثار و برکات فروانی بوده‌اند.

آیت‌الله امامی کاشانی شخصیت بزرگی در تاریخ انقلاب اسلامی محسوب می‌شود که در کسوت هر مسئولیتی که به عهده گرفت از هیچ تلاشی برای اعتلای انقلاب اسلامی دریغ نکرد.

اینجانب فقدان این فقیه بزرگ شیعه را به مقام معظم رهبری، جامعه بزرگ روحانیت و بازماندگان محترم ایشان تسلیت می‌گویم و از خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و رحمت واسعه طلب می‌کنم.

سید مهدی خاموشی

کلید واژه ها: مقام تولیت تولیت فقید مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) مرحوم آیت‌الله امامی کاشانی (رحمة‌الله علیه) پیام تسلیت