پیام تسلیت حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب، تولیت مدرسه‌عالی شهید مطهری و رئیس دانشگاه شهید مطهری در پی درگذشت استاد مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری آیت‌الله سید محمد موسوی بجنوردی

۰۷ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۵ اخبار
پیام تسلیت حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب؛ حضرت آیت‌الله امامی کاشانی، تولیت معزز مدرسه‌عالی شهید مطهری و جناب آقای حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر بهرامی خوشکار، رئیس دانشگاه شهید مطهری در پی درگذشت استاد مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری آیت‌الله سید محمد موسوی بجنوردی

آیت‌الله سید محمد موسوی بجنوردی صبح شنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۲ پس از طی یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفت.

وی که فرزند آیت‌الله‌العظمی سید حسن بجنوردی بود، در سال ۱۳۲۶ هجری شمسی در نجف اشرف متولد شد و تحصیلات حوزوی خود را نیز در همان شهر نزد اساتیدی همچون حضرات آیات امام خمینی، خوئی، حکیم و پدرش گذراند.

ایشان از اساتید گران‌قدر و برجسته مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) بودند که سال‌ها طلاب و دانشجویان مدرسه‌عالی از محضر ایشان بهره‌مند می‌شدند.

حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدّظلّه‌العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدّظلّه‌العالی) تولیت معزز مدرسه‌عالی شهید مطهری و حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر بهرامی خوشکار رئیس دانشگاه شهید مطهری (ره) در پیام‌های جداگانه ارتحال استاد گران‌قدر و برجسته مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) را تسلیت گفتند.

متن پیام حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدّظلّه‌العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی به شرح زیر است:

بسْمِ‌اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم

درگذشت مرحوم آیت‌الله آقای سید محمد بجنوردی را به بازماندگان محترم ایشان تسلیت عرض می‌کنم و رحمت و مغفرت الهی را برای ایشان مسألت می‌نمایم.

ای     سید علی خامنه

۱۴۰۲/۱۲/۰۶

متن پیام حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدّظلّه‌العالی) تولیت معزز مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) به شرح زیر است:

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

درگذشت آیت‌الله سید محمد موسوی بجنوردی موجب تأسف گردید.

ایشان مدتی در مدرسه‌عالی شهید مطهری تدریس داشتند و بعد از یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفتند. رَحْمَتْ‌الله عَلِیه

برای خانواده ایشان صبر و اجر و برای آن مرحوم مغفرت و رحمت را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

محمد امامی کاشانی

۰۶ اسفند ۱۴۰۲

متن پیام حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر بهرامی خوشکار رئیس دانشگاه شهید مطهری (ره) به شرح زیر است:

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

استاد گرامی، حضرت آیت‌الله موسوی بجنوردی رحلت فرمودند.

این‌جانب این ضایعه دردناک را از طرف اساتید، کارکنان، طلاب و دانشجویان مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری به اعضای محترم خانواده و تمام شاگردان حوزوی و دانشگاهی ایشان تسلیت عرض می‌گویم.

آن مرحوم سال‌ها در مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری و سایر مراکز علمی تدریس می‌فرمودند و شاگردان زیادی از خِرمن وجودشان استفاده کردند و در عرصه علم و دانش، پرورش یافتند. ان‌شاءالله که این برکات، توشه‌ای بزرگ و باقیات‌صالحات ابدی برای ایشان خواهد شد و از این رهگذر در جوار قرب اولیاء الهی جای خواهد گرفت.

محمد بهرامی خوشکار

۰۶ اسفند ۱۴۰۲

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدّظلّه‌العالی) مرحوم آیت‌الله امامی کاشانی (رحمة‌الله علیه) دکتر محمد بهرامی خوشکار تولیت فقید مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) مقام تولیت رئیس دانشگاه شهید مطهری (ره) قائم‌مقام تولیت مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) پیام تسلیت