پیام تسلیت حضرت آیت‌الله امامی کاشانی تولیت معزز مدرسه‌عالی شهید مطهری در پی درگذشت آیت‌الله سید محمد موسوی بجنوردی

۰۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۸:۵۰ اخبار

آیت‌الله سید محمد موسوی بجنوردی صبح شنبه 5 اسفندماه ۱۴۰۲ پس از طی یک دوره بیماری درگذشت. وی که فرزند آیت‌الله‌العظمی سید حسن بجنوردی بود، در سال ۱۳۲۶ هجری شمسی در نجف اشرف متولد شد و تحصیلات حوزوی خود را نیز در همان شهر نزد اساتیدی همچون حضرات آیات امام خمینی، خوئی، حکیم و پدرش گذراند.

عضویت در شورای عالی قضایی و هیأت عفو زندانیان از سوی امام خمینی؛ از جمله مسئولیت‌های آیت‌الله موسوی بجنوردی پس از پیروزی انقلاب اسلامی بود.

مراسم تشییع پیکر آیت‌الله موسوی بجنوردی، دوشنبه ۷ اسفند از ساعت ۹:۳۰ صبح از حسینیه شماره یک جماران به سمت حرم مطهر امام خمینی برگزار خواهد شد.

حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدّظلّه‌العالی)؛ تولیت معظم مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) و عضو مجلس خبرگان رهبری و امام‌جمعه موقت تهران طی پیامی درگذشت ایشان را تسلیت گفتند.

متن پیام حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدّظلّه‌العالی) به شرح زیر است:

بسْمِ‌اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

درگذشت آیت‌الله سید محمد موسوی بجنوردی موجب تأسف گردید.

ایشان مدتی در مدرسه‌عالی شهید مطهری تدریس داشتند و بعد از یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفتند. رحمة‌الله علیه

برای خانواده ایشان صبر و اجر و برای آن مرحوم مغفرت و رحمت را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

محمد امامی کاشانی

6 اسفند 1402

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) مرحوم آیت‌الله امامی کاشانی (رحمة‌الله علیه) مقام تولیت تولیت فقید مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) امام‌جمعه موقت تهران پیام تسلیت