گزارش تصویری | برگزاری آزمون اختصاصی (کارشناسی، کارشناسی ارشد) ویژه طلاب - بهمن ۱۴۰۲

۱۶ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۷ اخبار

گزارش تصویری؛ برگزاری آزمون اختصاصی (کارشناسی، کارشناسی ارشد) ویژه طلاب - بهمن ۱۴۰۲

آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو مقطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد نیمسال دوم ۱۴۰۳-۱۴۰۲ ویژه طلاب روز جمعه ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ در محل مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) و واحدهای تابعه مشهد، یزد و زاهدان به صورت هم‌زمان برگزار کردید.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر محمد بهرامی خوشکار، رئیس دانشگاه شهید مطهری (ره) با حضور در محل برگزاری جلسه آزمون در مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری، از نحوه اجرا و شرایط برگزاری آزمون بازدید کردند.

رئیس دانشگاه در این بازدید، با تعدادی از داوطلبان و اساتید حاضر در جلسه و مراقبین آزمون، صمیمانه گفت‌وگو کرد.
ایشان در پایان بازدید خود، ضمن ابراز خرسندی از نحوه برگزاری آزمون، گفت: در بازدیدی که داشتم به نظرم برگزاری امتحانات از استاندارد خوبی برخوردار بوده، هم آرامش کافی در جلسه حاکم بود و هم مراقبین به تعداد کافی حضور داشتند و هم اساتید محترم حاضر بودند.

وی برای همه داوطلبان آرزوی توفیق و از دست‌اندرکاران برگزاری امتحانات تقدیر کرد.

کلید واژه ها: گزارش تصویری آزمون اختصاصی ویژه طلاب نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲