گزارش تصویری | مراسم ختم طلبه پاسدار شهید «سید کمال خالقی» در مسجد شهدا خیابان سازمان آب

۱۰ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۹ اخبار

مراسم ختم شهید سید کمال خالقی (اولین شهید مدرسه‌عالی شهید مطهری) که در جریان عملیات تفحص شهدا روز ۲۷ آذرماه 1402 در جزیره مجنون جنوبی، پیکر مطهرش با لباس پاسداری و پلاک هویت، در جزیره مجنون کشف شده روز یکشنبه 10 دی ماه 1402 در محل مسجد شهدا واقع در خیابان سازمان آب با حضور عموم مردم شهیدپرور، جمعی از مسئولین مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره)، سردار باقرزاده فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح، سخنرانی حجت الاسلام سید علیرضا حسینی و نوای گرم حاج مهدی ارضی برگزار شد.

شهید سید کمال خالقی، بیست و سوم دی‌ماه ۱۳۴۰، در تهران چشم به جهان گشود. تا پایان دوره متوسطه در رشته ریاضی و حوزوی درس خواند. به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت ششم اسفندماه ۱۳۶۲، در جزیره مجنون عراق شهید شد. او اولین طلبه شهید مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) است. %د

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) شهید سید کمال خالقی گزارش تصویری