گزارش تصویری | مراسم وداع با پیکر طلبه پاسدار شهید «سید کمال خالقی» در گلزار شهدا تهران

۰۹ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۹ اخبار

مراسم وداع با پیکر طلبه پاسدار شهید سید کمال خالقی روز پنجشنبه ۷ دی‌ماه ۱۴۰۲ از محل منزل شهید واقع در چهارراه سازمان آب به سمت قطعه ۲۴ آرامستان بهشت‌زهرا تهران برگزار گردید.

شهید سید کمال خالقی، بیست و سوم دی‌ماه ۱۳۴۰، در تهران چشم به جهان گشود. تا پایان دوره متوسطه در رشته ریاضی و حوزوی درس خواند. به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت. ششم اسفندماه ۱۳۶۲، در جزیره مجنون عراق شهید شد. او اولین طلبه شهید مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) است.

شهید خالقی از شهدای عملیات خیبر است که پیکرش از ۴۰ سال پیش تا کنون در جزیره مجنون جنوبی مانده بود که پیکرش در عمق بیش از ۳ متری از سطح زمین پیدا شد.

کلید واژه ها: گزارش تصویری شهید سید کمال خالقی مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره)