انتصاب جناب آقای حجة‌الاسلام‌والمسلمین سید هادی حسینی به سمت مشاور عالی قائم‌مقام تولیت محترم مدرسه‌عالی و رئیس دانشگاه شهید مطهری (ره)

حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر محمد بهرامی خوشکار، قائم‌مقام تولیت مدرسه‌عالی و رئیس دانشگاه شهید مطهری (ره) طی حکمی جناب آقای حجة‌الاسلام‌والمسلمین سید هادی حسینی را از مورخ ۱۴۰۲/۰۹/۰۵ به سمت مشاور عالی قائم‌مقام تولیت محترم مدرسه‌عالی و رئیس دانشگاه شهید مطهری و واحدهای دانشگاهی وابسته شهید مطهری (ره) منصوب نمودند.

متن حکم حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر بهرامی خوشکار به شرح زیر است:

بِاسمه‌تعالی

جناب حجة‌الاسلام‌والمسلمین سید هادی حسینی (زید عزّه)

پس از عرض سلام و تحیت؛

با توجه به ذوق سلیم و تجربه خوب جنابعالی در تنظیم و کارگشایی امور، حسن ظن و علاقه وافر به مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) و تمام ارکان آن، شما را به سمت مشاور عالی خود منصوب می‌نمایم.

ان‌شاء‌الله با توجه به حدیث شریفه «مَنْ شاوَرَ الرِّجالَ شارَکَها فى عُقولِها» از عقل و درایت شما در اداره این مؤسسه علمی و فرهنگی مقدس استفاده کنیم.

توفیق جنابعالی را از خداوند متعال بیش از پیش خواستارم.

دکتر محمد بهرامی خوشکار

قائم‌مقام تولیت مدرسه‌عالی و رئیس دانشگاه شهید مطهری (ره)

کلید واژه ها: دکتر محمد بهرامی خوشکار رئیس دانشگاه شهید مطهری (ره) انتصاب