انتصاب جناب آقای حجة‌الاسلام‌ دکتر محسن رحمانی تبار به سمت معاون پژوهشی و فناوری

حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدّظلّه‌العالی)؛ تولیت معظم مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) طی حکمی حجة‌الاسلام دکتر محسن رحمانی‌تبار را از مورخ ۱۳۹۸/۴/۱۲ به مدت سه سال به سمت معاون پژوهشی و فناوری مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) منصوب نمودند.

از درگاه ایزد منان، مزید توفیقات ایشان را در جهت رشد و شکوفائی بخش پژوهش این دانشگاه مسئلت داریم.

متن حکم حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدّظلّه‌العالی) به شرح زیر می‌باشد:

حجة‌الاسلام جناب آقای دکتر محسن رحمانی تبار (دامت تأییداته)

به موجب این حکم، جنابعالی را به سمت معاون پژوهشی و فناوری مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری به مدت ۳ سال منصوب می‌نمایم.

امیدوارم با اهتمام، جدیت و رعایت وقف‌نامه و ضوابط و آئین‌نامه‌های موجود در کنار برنامه‌ریزی، موجبات ارتقاء جایگاه رفیع پژوهش را فراهم آورید و در مدیریت مناسب و اثرگذاری کمی و کیفی شایسته و بایسته این مجموعه موفق و از دعای خیر امام عصر ارواحُ العالَمینَ له الفِداء برخوردار باشید ان‌شاءالله تعالی.

محمد امامی کاشانی

کلید واژه ها: انتصاب معاونت پژوهشی و فناوری