انتصاب جناب آقای دکتر محمدحسن یعقوبیان به سمت مدیرکل پژوهشی و فناوری

حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر بهرامی خوشکار؛ قائم‌مقام تولیت مدرسه‌عالی و رئیس دانشگاه شهید مطهری (ره) طی حکمی جناب آقای دکتر محمدحسن یعقوبیان را از مورخ ۱۴۰۲/۰۸/۲۲ به مدت شش ماه به سمت مدیرکل امور پژوهشی و فناوری مدرسه‌عالی و واحدهای دانشگاهی وابسته شهید مطهری منصوب نمودند.

از درگاه ایزد منان مزید توفیقات ایشان را مسئلت داریم و از تلاش‌ها و زحمات بی‌شائبه جناب آقای دکتر توکلی، در این سمت تشکر و قدردانی نموده، موفقیت ایشان را در کلیه امور از خداوند متعال خواستاریم.

متن حکم حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر بهرامی خوشکار به شرح زیر می‌باشد:

بِاسمه‌تعالی

جناب آقای دکتر محمدحسن یعقوبیان

پس از عرض سلام و تحیت،

با توجه به سابقه مدیریتی، آموزشی و پژوهشی و اهتمام جنابعالی به تبیین حکیمانه دین و برپایی همایش‌های مختلف در این زمینه، جنابعالی را به سمت مدیرکل پژوهشی و فناوری به مدت شش ماه منصوب می‌نمایم.

از جنابعالی انتظار می‌رود که فقه و فلسفه که دو بال تبیین حکیمانه دین می‌باشد، در امور پژوهشی مد نظر قرار گرفته و طلاب و دانشجویان را در این زمینه به همکاری طلبید و ذهن پژوهشگری آن‌ها را تقویت نمایید و نکته دیگر اینکه مخزن کتابخانه خطی مدرسه‌عالی شهید مطهری گنج بزرگی است که میراث عالمان و دانشمندان پیشین این مرز و بوم است.

ان‌شاءالله که با توجه به ابزار آلات روز این گنج بزرگ را مصونیت ببخشید.

آجَرکُم عِندَ الله

دکتر محمد بهرامی خوشکار

قائم‌مقام تولیت مدرسه‌عالی و رئیس دانشگاه شهید مطهری (ره)

کلید واژه ها: انتصاب دکتر محمد بهرامی خوشکار دکتر محمدحسن یعقوبیان رئیس دانشگاه شهید مطهری (ره)