برگزیده شدن کتاب «فرشته شناسی، از نگاه فیض کاشانی و شیخ اشراق» انتشارات مدرسه‌عالی شهید مطهری در چهاردهمین جشنواره علامه حلی

به گزارش اداره انتشارات مدرسه‌عالی شهید مطهری؛ چهاردهمین دوره جشنواره علامه حلی به منظور بزرگداشت کتب فاخر تألیفی طلاب سراسر کشور روز شنبه ۲۰ آبان‌ماه ۱۴۰۲ برگزار می‌شود. کتاب «فرشته شناسی، از نگاه فیض کاشانی و شیخ اشراق» انتشارات مدرسه‌عالی شهید مطهری، نوشته سرکار خانم دکتر مهناز کهندانی تفرشی، از فارغ‌التحصیلان مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره)، به عنوان کتاب برگزیده اساتید حوزه انتخاب شد.

این کتاب، رساله دکتری سرکار خانم دکتر کهندانی است که با راهنمایی حضرت آیت‌الله امامی کاشانی(مدظله‌العالی) و مشاوره آیت‌الله دکتر سید مصطفی محقق داماد در سال ۱۳۹۱ دفاع شد و در سال ۱۴۰۰ توسط انتشارات مدرسه‌عالی شهید مطهری به همراه تقریظی از حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدظله‌العالی) تولیت معظم مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) به چاپ رسید.

کلید واژه ها: انتشارات مدرسه‌عالی شهید مطهری فرشته‌شناسی، از نگاه فیض کاشانی و شیخ اشراق