حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدّظلّه‌العالی)؛ تولیت معظم مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری طی حکمی حجة‌الاسلام‌والمسلمین آقای دکتر سعید سیدحسینی را به سمت مشاور مقام محترم تولیت در امور دبیرستان‌های علوم و معارف اسلامی شهید مطهری و نماینده مدرسه‌عالی شهید مطهری در کمیته علوم و معارف اسلامی شورای عالی وزارت آموزش‌وپرورش منصوب نمودند.

از درگاه ایزد متعال، توفیقات ایشان را در این سمت مسئلت داریم. امید است در پرتو الطاف حضرت حق، پیش از پیش موفق و پیروز باشید.

متن حکم حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مُدّظِلّهُ‌العالی) به شرح ذیل می‌باشد:

جناب آقای حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر سعید سیدحسینی (دام بقاء و عزه)

با توجه به صلاحیت علمی و تربیتی و اجرایی جنابعالی در آموزش متوسطه شما را به مدت دو سال به عنوان مشاور اینجانب در امور دبیرستان‌های وابسته و نماینده مدرسه‌عالی شهید مطهری در کمیته علوم و معارف اسلامی شورای عالی وزارت آموزش‌وپرورش منصوب نمودند.

ان‌شاءالله از دعای خیر حضرت ولیعصر (عج) برخوردار باشید.

محمد امامی کاشانی

۱ خرداد ۱۴۰۲

کلید واژه ها: انتصاب مدیریت آموزش متوسطه حجة‌الاسلام‌والمسلمین سید سعید سیدحسینی