انتصاب جناب آقای حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر مرتضی چیت‌سازیان به سمت مدیریت گروه فقه و حقوق

حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مُدّظِلّهُ‌العالی)؛ تولیت معظم مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) طی حکمی حجة‌الاسلام‌والمسلمین آقای دکتر مرتضی چیت‌سازیان را از مورخ ۱۴۰۲/۰۵/۰۳ به مدت یک سال به سِمت مدیریت گروه فقه و حقوق مدرسه‌عالی شهید مطهری و دانشگاه‌های وابسته منصوب نمودند.

از درگاه ایزد متعال، توفیقات ایشان را در این سمت مسئلت داریم. امید است در پرتو الطاف حضرت حق، بیش از پیش موفق و پیروز باشید.

متن حکم حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مُدّظِلّهُ‌العالی) به شرح ذیل می‌باشد:

جناب حجة‌الاسلام‌والمسلمین آقای دکتر مرتضی چیت‌سازیان (دام بقاء و عزه)

جنابعالی را به مدیریت گروه فقه و حقوق مدرسه‌عالی شهید مطهری و دانشگاه‌های وابسته به مدت یک سال منصوب می‌نمایم.

لازم به ذکر است که در ایفای مسئولیت‌های خود با دعوت از اساتید عالم، محقق و مطیع ارزش‌های اسلامی به غنای علمی مجموعه بیفزایید و ضمن رعایت مواد هر رشته، سرفصل‌های دروس را آن‌گونه برنامه‌ریزی و تهیه کنید که هدف نهایی آن‌ها تبیین حکیمانه دین باشد.

بدیهی است که در انجام مسئولیت‌های محوله از طرف تولیت و رئیس دانشگاه و همین‌طور در انجام سایر مسئولیت‌های مدونه، با معاونت آموزشی هماهنگی لازم را به عمل آورید.

محمد امامی کاشانی

۳ مرداد ۱۴۰۲