انتصاب جناب آقای دکتر جواد سلطانی فرد به سمت مدیرکل تحصیلات تکمیلی

حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر محمد بهرامی خوشکار، قائم‌مقام تولیت مدرسه‌عالی و رئیس دانشگاه شهید مطهری (ره) طی حکمی جناب آقای دکتر جواد سلطانی فرد را به سمت مدیرکل تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید مطهری منصوب نمودند.

از درگاه ایزد منان مزید توفیقات ایشان را مسئلت داریم و از تلاش‌ها و زحمات جناب آقای دکتر سید رضا قائمی رِزکناری، در این سِمت تشکر و قدردانی نموده، موفقیت ایشان در امور محوله از خداوند متعال خواستاریم.

متن حکم حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر بهرامی خوشکار به شرح زیر است:

بِاسمه‌تعالی

جناب آقای دکتر جواد سلطانی فرد (زیدِ عزه)

پس از عرض سلام و تحیت،

احتراماً؛ با توجه به تلاش و کوشش شما در زمینۀ مسائل علمی، آموزشی و اخلاقی و از طرفی تعامل سازنده جنابعالی با طلاب و دانشجویان به موجب این حکم شما را به مدت یک سال به سمت مدیرکل تحصیلات تکمیلی منصوب می‌نمایم.

امید است با برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند در انجام وظایف مدوّنه و محوله، موفق باشید.

توفیق بیش از پیش جنابعالی را در این زمینه خواستارم.

دکتر محمد بهرامی خوشکار

قائم‌مقام تولیت مدرسه‌عالی و رئیس دانشگاه شهید مطهری (ره)

کلید واژه ها: معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی مدیریت تحصیلات تکمیلی انتصاب دکتر محمد بهرامی خوشکار رئیس دانشگاه شهید مطهری (ره) اداره‌کل تحصیلات تکمیلی