گزارش تصویری | همایش آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری

۱۹ مهر ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۶ اخبار
همایش آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ ویژه مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) و دانشگاه‌های وابسته در تاریخ ۱۷ مهرماه برگزار شد.

همایش آغاز سال تحصیلی 1403-1402 ویژه دانشجویان و طلاب مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری روز دوشنبه با حضور حضرت آیت‌الله امامی کاشانی تولیت معظم مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری، حجت‌الاسلام دکتر لواسانی معاون محترم امور طلاب، دانشجویی و فرهنگی، حجت‌الاسلام دکتر بهرامی خوشکار، معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی، حجت‌الاسلام حسینی، مسئول محترم گزینش و اعضای هیأت علمی و جمعی از دانش‌طلبان و دانشجویان مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری در محل مسجد زمستانه و هم‌زمان سالن همایش ساختمان سپهسالار برگزار گرید.

کلید واژه ها: گزارش تصویری سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲