همایش حضرت ابوالفضل (ع) در دیدگاه کشیش و پروفسور مسیحی کریستوفر پاول کلوهسی

۱۰ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۵ اخبار

مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری  برگزار می‌کند:

حضرت ابوالفضل (علیه‌السلام)

در دیدگاه کشیش و پروفسور مسیحی

موسسه پاپی مطالعات عربی و اسلامی (PISAI) در واتیکان رم

سخنرانان:

کریستوفر پاول کلوهسی

Christopher Paul Clohessy

زمان: دوشنبه 10 مهرماه ۱۴۰۲ | ساعت 10 تا 12

مکان: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری، ساختمان کتابخانه سپهسالار، سالن همایش

کریستوفر پاول کلوهسی (Christopher Paul Clohessy)، کشیش کلیسای وست مینیستر لندن و استاد موسسه پاپی مطالعات عربی-اسلامی در رم ایتالیا می‌باشد. تخصص ایشان علاوه بر الهیات مسیحی، الهیات شیعه هست که در این زمینه آثار مختلفی منتشر نموده‌اند. کتاب‌های ایشان در مورد حضرت فاطمه (س) و نیز حضرت زینب (س) برنده کتاب سال جمهوری اسلامی ایران گردید که توسط سفیر واتیکان دریافت و به رم ارسال گردید.
ایشان در جوامع شیعه خارج از کشور بسیار شناخته شده و محبوب هستند و در بسیاری از همایش‌ها و رویدادهای مهم بین‌المللی از ایشان دعوت به عمل می‌آید. سفر ایشان به ایران که به دعوت آیت‌الله امامی کاشانی (دام‌ظله) تولیت مدرسه‌عالی شهید مطهری انجام می‌گیرد، نخستین سفر ایشان به ایران است.

قطعه‌‌ای از سخنرانی کشیش مسیحی جناب آقای پروفسور کریستوفر کلوهسی با این مضمون که چگونه امام حسین (ع) الگوی بشریت و پیروز حقیقی واقعه کربلا می‌باشد.