حضور انتشارات مدرسه‌عالی شهید مطهری در هشتمین نمایشگاه تخصصی کتب حوزوی و معارف اسلامی حوزه علمیه خراسان

هشتمین نمایشگاه تخصصی کتب حوزوی و معارف اسلامی حوزه علمیه خراسان روز پنجشنبه با حضور جمعی از ناشران معتبر سراسر کشور و نمایندگان ناشرانی از عراق، لبنان و مصر از ۳۰ شهریورماه تا هفتم مهرماه سال جاری از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۷ در مجتمع حوزوی آیت‌الله هاشمی شاهرودی (ره) مشهد گشایش یافت.

انتشارات مدرسه‌عالی شهید مطهری، با حضور در این رویداد مهم حوزوی همه کتاب‌ها منتشر شده را با ۱۰ درصد تخفیف به علاقه‌مندان عرضه می‌کند.

مکان برگزاری هشتمین نمایشگاه کتب حوزوی و معارف اسلامی، حسینیه آیت‌الله شاهرودی (ره) می‌باشد که مسیر دسترسی اول، خیابان امام رضا (علیه‌السلام) چهارراه دانش، خیابان آیت‌الله مصباح یزدی ۴ و مسیر دسترسی دوم، خیابان امام رضا ۱۹ (جهت تردد پیاده) است.

بانوان می‌توانند در روزهای یکم و چهارم مهرماه از این نمایشگاه بازدید کنند.

کلید واژه ها: انتشارات مدرسه‌عالی شهید مطهری دانشگاه شهید مطهری مشهد