رونمایی و معرفی کتاب «فقه حکومتی و ولایت فقیه»

۱۹ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۸ اخبار معاونت پژوهشی و فناوری

نشست رونمایی و معرفی کتاب «فقه حکومتی و ولایت‌فقیه» نوشته آیت‌الله محمد امامی کاشانی و جمعی از اساتید مدرسه‌عالی شهید مطهری از ساعت ۱۰ روز دوشنبه  ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ در سرای کتاب‌خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار می‌شود.

در این نشست دکتر محمد بهرامی خوشکار و دکتر محمد رسایی از نویسندگان این کتاب و دکتر محمدمهدی توکلی مدیرکل امور پژوهشی و دکتر مهدی حاجیان سرپرست اداره انتشارات از مدرسه‌عالی شهید مطهری حضور دارند.

مقالات گردآمده در این کتاب از این قرارند:

• «حدود و اختیارات ولی‌فقیه» از آیت‌الله محمد امامی کاشانی،
  • «تأملاتی در اندیشۀ سیاسی انقلاب اسلامی» و «حقوق متقابل مردم و حکومت اسلامی از دیدگاه امیرالمؤمنین علی (ع)»، از آیت‌الله سید محمد موسوی بجنوردی،
  • «بررسی مبانی فکری و آراء فقهی سیاسی امام خمینی دربارۀ کارکرد دلیل عقل در اثبات ولایت‌فقیه»، «مردم‌سالاری دینی و تمدن نوین اسلامی» و «مطالعۀ تطبیقی نظریۀ خلافت را شدۀ سنهوری با نظریۀ ولایت مطلقه فقیه امام خمینی (ره)» از دکتر سید ابوالقاسم نقیبی،
  • «شورای فقهی یا فتوای شورایی در استنباط احکام شرعی»، «مکتب امام خمینی (ره) و دولت» و «نقدی بر اندیشۀ شیخ اعظم انصاری؛ پیرامون ولایت مطلقه فقیه در کتاب مکاسب» از حجت‌الاسلام دکتر محمد بهرامی خوشکار
  • «تجسس از منظر فقه حکومتی با رویکرد امنیتی-نظامی» از حجت‌الاسلام دکتر محمد رسایی.

علاقه‌مندان برای حضور در این نشست می‌توانند در روز و ساعت تعیین شده به سرای کتاب‌خانه کتاب و ادبیات ایران واقع در خیابان انقلاب اسلامی، خیابان فلسطین و شهید برادران مظفر جنوبی، پلاک ۱۰۸۰، طبقه منهای یک مراجعه کنند.

نشست رونمایی و معرفی کتاب «فقه حکومتی و ولایت‌فقیه» از تلویزیون اینترنتی کتاب به نشانی KETAB.TV  پخش می‌شود.