گزارش تصویری | بازدید مدیران مدارس حوزه‌های علمیه سوریه از مدرسه‌عالی شهید مطهری

۳۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۸ اخبار روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری؛ روز یکشنبه ۲۸ خردادماه ۱۴۰۲ جمعی از مدیران مدارس حوزه‌های علمیه، علما و مبلغین کشور سوریه با حضور در مدرسه‌عالی شهید مطهری از نزدیک با نحوه فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی این مجموعه آشنا شدند.

در این دیدار که با همت دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در سوریه انجام شد، حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر لواسانی، معاون محترم امور طلاب، دانشجویی و فرهنگی؛ حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر بهرامی خوشکار، مدیر گروه فقه و حقوق و دکتر نقیبی به معرفی مدرسه‌عالی شهید مطهری، اهداف و ماهیت و برنامه‌های آموزشی و فرهنگی پرداختند.

در این بازدید علمای کشور سوریه با حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدّظلّه‌العالی)، تولیت معظم  مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) دیدار کردند. در پایان این دیدار با توجه به برقراری آرامش و ثبات در سوریه، طرفین بر ضرورت همکاری و تعامل گسترده مدرسه‌عالی شهید مطهری با مدارس علمیه سوریه تأکید کردند.

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) گزارش تصویری