انتصاب جناب آقای حجة‌الاسلام‌والمسلمین عبدالرضا فرخ به سمت معاون آموزش متوسطه

حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدّظلّه‌العالی)؛ تولیت معظم مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) طی حکمی آقای حجة‌الاسلام‌والمسلمین عبدالرضا فرخ را از مورخ ۱۴۰۲/۰۳/۰۱ به مدت دو سال به سمت معاون آموزش متوسطه دبیرستان‌های علوم و معارف اسلامی شهید مطهری منصوب نمودند.

از درگاه ایزد متعال، توفیقات ایشان را در این سمت مسئلت داریم. امید است در پرتو الطاف حضرت حق، پیش از پیش موفق و پیروز باشید؛ همچنین از تلاش‌ها و زحمات جناب آقای حجة‌الاسلام‌والمسلمین دکتر سعید سیدحسینی، در مدت تصدی این سمت تشکر و قدردانی گردیده و موفقیت ایشان را در امور محوله از خداوند متعال خواستاریم.

متن حکم حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدّظلّه‌العالی) به شرح زیر می‌باشد:

جناب آقای حجت‌الاسلام عبدالرضا فرخ (دام بقاء و عزه)

با توجه به صلاحیت اخلاقی و تربیتی و اجرایی که بحمدالله دارا هستید به موجب این حکم جنابعالی را به مدت دو سال به سمت معاون آموزش متوسطه دبیرستان‌های شهید مطهری منصوب می‌نمایم.

امید است جنابعالی در این مسئولیت به انجام هرچه بیشتر بین دوره اول و دوم دبیرستان‌ها اهتمام ورزید و همچنین ارتباط بین دبیرستان‌ها و دوره عالی هرچه بیشتر و موارد سد راه را به اینجانب گزارش فرمایید.

ان‌شاءالله از دعای خیر امام عصر (عجّل‌الله تعالی فرجه الشریف) برخوردار باشید.

محمد امامی کاشانی

۱ خرداد ۱۴۰۲