مسابقه کتاب‌خوانی با موضوع کتاب «روش تحقیق در علوم اسلامی» به قلم دکتر سید ابوالقاسم نقیبی

۰۲ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۹ اخبار معاونت پژوهشی و فناوری
کتاب روش تحقیق در علوم اسلامی نوشته دکتر سید ابوالقاسم نقیبی، استاد و عضو هیأت علمی دانشگاه شهید مطهری یکی از کتاب‌های تخصصی انتشارات دانشگاه پیام نور است که برای تدریس در کلیه گرایش‌های رشته الهیات طراحی و تدوین شده است.

معاونت پژوهشی و فناوری مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری مسابقه کتاب‌خوانی برگزار می‌کند:

کتاب موضوع مسابقه

روش تحقیق در علوم اسلامی

نویسنده:

دکتر سید ابوالقاسم نقیبی

انتشارات:

دانشگاه پیام نور

کتاب روش تحقیق در علوم اسلامی نوشته دکتر سید ابوالقاسم نقیبی، استاد و عضو هیأت علمی دانشگاه شهید مطهری یکی از کتاب‌های تخصصی انتشارات دانشگاه پیام نور است که برای تدریس در کلیه گرایش‌های رشته الهیات طراحی و تدوین شده است.

زمان: پنجشنبه ۱۸ خرداد‌ماه ۱۴۰۲ | ساعت ۱۰ تا ۱۲

شیوه برگزاری: مسابقه به‌صورت برخط (آنلاین) به‌صورت ۲۰ سؤال تستی و در سامانه ویانا برگزار خواهد شد.

جوایز: نفرات اول تا سوم، کارت هدیه ۵۰۰ هزار تومانی به همراه یک کتاب از انتشارات مدرسه‌عالی شهید مطهری (حسب رشته تحصیلی)

جهت دانلود کتاب اینجا کلیک کنید.

کلید واژه ها: معاونت پژوهشی و فناوری دکتر سیدابوالقاسم نقیبی مسابقه کتابخوانی