اولین مدرسه اخلاق در پژوهش

۲۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۷:۰۷ اخبار
پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) اقدام به برگزاری اولین مدرسه اخلاق در پژوهش (دوره مقدماتی) برای پژوهشگران، دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و سایر موسسه‌های علمی کشور نموده است.

معاونت آموزش پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) با بیش از ۴۰ سال سابقه برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی، در اسفند سال ۱۴۰۱ اقدام به برگزاری اولین مدرسه اخلاق در پژوهش (دوره مقدماتی) برای پژوهشگران، دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و سایر موسسه‌های علمی کشور به شرح جدول زیر خواهد کرد:

مدرسان: اعضای هیئت علمی پژوهشگاه

مخاطبان: اعضای هیئت علمی، پژوهشگران و دانشجویان

هزینه ثبت نام:

• کل دوره‌های آموزشی برای دانشجویان: ۱۵٬۰۰۰٬۰۰۰ ریال
  • هر دوره آموزشی برای دانشجویان: ۱٬۷۰۰٬۰۰۰ ریال
  • کل دوره آموزشی برای غیر دانشجویان: ۲۰٬۰۰۰٬۰۰۰ ریال
  • هر دوره آموزشی برای غیر دانشجویان: ۲٬۰۰۰٬۰۰۰ ریال

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره سرفصل دوره‌ها می‌توانید به سامانه آموزش به آدرس: edu.irandoc.ac.ir مرجعه فرمایید. همچنین از طریق رایانامه edu@irandoc.ac.ir و تلفن شماره ۶۶۴۹۴۹۸۰ (۰۲۱) داخلی ۳۵۰ و ۳۲۲ یا شماره مستقیم آموزش ۶۶۹۵۱۴۰۴ و شبکه اجتماعی ایتا، بله، آی‌گپ و سروش با شماره ۰۹۳۸۶۴۰۶۶۳۸ پاسخگوی پرسش‌های شما هستیم.
توجه: حداقل تعداد دانش پذیران برای برگزری هر دوره ۱۰ نفر می‌باشد.