مسابقه تحلیل دانشجویی

۲۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۹ اخبار معاونت پژوهشی و فناوری

معاونت پژوهشی دانشگاه شهید مطهری برگزار می‌کند:

مسابقه تحلیل دانشجویی

همان‌طور که می‌دانید در پاییز امسال، ناآرامی‌هایی در بعضی از نقاط کشورمان به وقوع پیوست. شما به عنوان یک دانشجوی مسلمان و طلبه دغدغه‌مند، از منظر رشته تخصصی خود، چه زمینه‌ها و عواملی را برای این نا آرامی‌ها می‌شناسید؟ آیا این عوامل و زمینه‌ها قابل برطرف کردن است و آیا می‌توان از چنین ناآرامی‌هایی جلوگیری به عمل آورد؟ اگر پاسخ مثبت است، برای آنکه در آینده شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم، چه راهکارهایی را پیشنهاد می‌کنید؟

پاسخ استدلالی خود را که متضمّن آسیب‌شناسی، بررسی زمینه‌ها و عوامل خارجی و داخلی و راهکار و راه‌حل باشد، در حداقل ۱۰ صفحه A۴ به صورت تایپ شده (با قلم zar و اندازه ۱۴) تا تاریخ ۲۳ اسفندماه ۱۴۰۱ در پیام‌رسان ایتا به شماره زیر ارسال کنید:

هیأت داوران: دکتر محمد رسایی، دکتر علی‌اصغر جعفری ولنی، دکتر محمدمهدی توکلی

به بهترین نوشتار، گواهی صادره از سوی معاونت پژوهشی و کارت هدیه خرید کتاب به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان تقدیم خواهد شد.

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) معاونت پژوهشی و فناوری مسابقه علمی مسابقه تحلیل دانشجویی دکتر محمد رسایی دکتر علی‌‌اصغر جعفری‌ولنی