ثبت‌نام ویژه‌برنامه مراسم معنوی «اعتکاف رجبیه» مسجد مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) - رَجَب المُرَجَّب ۱۴۴۴

۲۸ دی ۱۴۰۱ | ۱۵:۲۷ اخبار روابط عمومی
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی «اعتکاف رجبیه» ویژه اساتید، همکاران، دانشجویان و طلاب مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (با ظرفیت محدود)

به گزارش روابط عمومی مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری، مراسم معنوی اعتکاف رجبیه مسجد مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری ویژه اساتید، همکاران، دانشجویان و طلاب، مورخ ۱۵/۱۱/۱۴۰۱ لغایت ۱۷/۱۱/۱۴۰۱ برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام شرکت در این مراسم معنوی به سایت مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری به آدرس WwW.Motahari.ac.ir مراجعه و یا طریق لینک زیر اقدام نمایند.

جهت ثبت‌نام اینجا کلیک نمایید

جهت هرچه بهتر برگزار شدن مراسم اعتکاف توجه به نکات زیر ضروری می‌باشد.

۱.  در این برنامه همه بزرگواران باید معتکف شوند و بیتوته جایز نیست.

۲. با برنامه‌ریزی مناسب ضمن بهره‌گیری از زمان، حداکثر استفاده از فضای معنوی و عبادی را برای خود مهیا فرمایید.

۳. پذیرش و اسکان معتکفین صرفاً با ارائه کارت شناسایی یا کارت دانشجویی و تنها از درب واقع در خیابان علامه شریف رضی از ساعت 22 دوازدهم ماه رجب (۱۴/۱۱/۱۴۰۱) تا ساعت ۲ بامداد سیزدهم رجب (۱۵/۱۱/۱۴۰۱) انجام خواهد شد.

هنگام پذیرش کارت اعتکاف به معتکفین تحویل داده می‌شود.

از پذیرش افراد بدون همراه داشتن کارت شناسایی معذوریم.

در صورت داشتن بیماری خاص، مسئول اعتکاف را حتماً مطلع نمایید.

نگهداری و در دسترس بودن کارت اعتکاف تا پایان مراسم الزامی است.

۴. با توجه به محدودیت مکان و جهت رفاه حال معتکفین از نصب پرده، آوردن افراد همراه، اشیاء قیمتی، وسایل صوتی، لپ‌تاپ و پذیرفتن میهمان جداً خودداری فرمایید.

۵. رعایت حقوق معتکفان دیگر، نظافت اماکن اسکان و محل وضو و محیط مسجد و همکاری با خادمین مورد انتظار است. همچنین باقیمانده غذا و زباله را جداگانه در سطل­های مخصوص قرار دهید.

۶. جهت انجام عبادات فردی در ساعات مربوط به برنامه‌های عمومی و نیز زمان خاموشی، معتکفین می‌توانند از مکان‌های خاصی که در مسجد مشخص گردیده استفاده نمایند.

۷. رعایت شئونات و پوشش مناسب در طول مراسم اعتکاف (داخل و خارج شبستان) تأکید می‌گردد.

۸. مساعدت و همکاری در انجام کلیه امور خصوصاً برنامه‌های جمعی موجب افزایش معنویت و تقویت روحیه جمعی خواهد بود.

۹. به تذکرات، اعلام برنامه­ها و ساعات شرعی توسط خادمین یا در تابلوهای مخصوص توجه فرمایید و در برنامه‌های جانبی (سخنرانی، هیئت، حلقه‌های معرفت و...) شرکت نمایید.

۱۰. وسایل شخصی مورد نیاز: قرآن، مفاتیح، تسبیح، مهر، پتو، بالشت، ملحفه، حوله، مسواک، لیوان، دستمال کاغذی، ضدعفونی، ماسک و...

۱۱. مراسم اعتکاف ویژه طلاب و دانشجویان، اساتید و کارکنان مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری برگزار می‌گردد. ضمناً حضور بستگان درجه یک (همسر، پدر، مادر، فرزند) با پرداخت هزینه به مبلغ 5.000.000 ریال امکان‌پذیر می‌باشد.

۱۲.  با توجه به شرایط خاص سویه جدید کرونا از معتکفین عزیز تقاضا داریم تمامی نکات بهداشتی و دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا را رعایت نمایند و در طول مدت اعتکاف از ماسک استفاده نمایند.

۱۳. در ادعیه زاکیه ظهور و سلامتی حضرت ولیعصر عج الله تعالی فرجه الشریف شادی ارواح طیبه امام امت، شهدا و مراجع گذشته سلامتی و طول عمر مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید، شفای بیماران و جانبازان، آزادی اسرا و رفع گرفتاری از شیعیان جهان مورد عنایت قرار گیرد.

در پایان، ما را از دعاهای خیر خود محروم نفرمایید.

معاونت امور طلاب مدرسه‌عالی شهید مطهری ره

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) مراسم معنوی اعتکاف سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ روابط عمومی