آغاز ثبت‌نام سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور

۰۴ دی ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۹ اخبار
به اطلاع طلاب و دانشجویان گرامی می‌رساند: جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف اعتلای دانش، ایمان، اخلاق و بصیرت دینی دانشجویان و توسعه فضای معنوی و قرآنی و نیز زمینه‌سازی انس و الفت آنان با قرآن کریم و سیره معصومین (ع) و تدبر و عمل به آن آموزه‌ها همه ساله برگزار شده که با یاری خداوند متعال سی و هفتمین دوره این رقابت بزرگ معنوی در سال ۱۴۰۱ در مراحل دانشگاهی، سراسری و ملی برگزار خواهد شد.

جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف اعتلای دانش، ایمان، اخلاق و بصیرت دینی دانشجویان و توسعه فضای معنوی و قرآنی و نیز زمینه‌سازی انس و الفت آنان با قرآن کریم و سیره معصومین (ع) و تدبر و عمل به آن آموزه‌ها همه ساله برگزار شده که با یاری خداوند متعال سی و هفتمین دوره این رقابت بزرگ معنوی در سال ۱۴۰۱ در مراحل دانشگاهی، سراسری و ملی برگزار خواهد شد و برگزیدگان برای رقابت با منتخبان قرآنی سایر دانشگاه‌ها به مسابقات ملی معرفی و از تسهیلات ویژه‌ای برخوردار خواهند شد.

جهت ثبت‌نام و اطلاعات بیشتر (آیین‌نامه و نحوه برگزاری و ...) به لینک زیر مراجعه نمایید

ثبت‌نام سی و هفتمین جشنواره قرآن و عترت

کلید واژه ها: جشنواره قران و عترت مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره)