پیام تسلیت حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدّظلّه‌العالی) تولیت معظم مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) در پی درگذشت آیت‌الله سید محمدرضا حسینی ایازی (رحمة‌الله علیه)

۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۸:۰۳ اخبار مقام تولیت
پیام تسلیت حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدّظلّه‌العالی) تولیت معظم مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) و امام جمعه موقت تهران در پی درگذشت آیت‌الله سید محمدرضا حسینی ایازی (رحمة‌الله علیه)

آیت‌الله سید محمدرضا صدر حسینی ایازی، استاد دروس خارج حوزه علمیه خراسان و یکی از پر سابقه‌ترین و قدیمی‌ترین امام جماعت‌های حرم مطهر رضوی، شامگاه جمعه، ۲۰ اسفندماه، در سن ۸۰ سالگی درگذشت.

آیت‌الله سید محمدرضا ایازی در سال ۱۳۲۰ در روستای دهبار طرقبه استان خراسان رضوی متولد شد.  وی سال‌ها به تحصیل علوم دینی در حوزه‌های علمیه مشهد و نجف پرداخت. از استادان ایشان می‌توان به حضرت امام خمینی (ره)، آیت‌الله خویی، آیت‌الله حکیم، آیت‌الله میلانی، آیت‌الله شیخ هاشم قزوینی، آیت‌الله فلسفی، آیت‌الله میرزا جواد آقا تهرانی، آیت‌الله مروارید و آیت‌الله سیستانی اشاره کرد.

آیت‌الله سید محمدرضا حسینی ایازی فرزند مرحوم حجة‌الاسلام سید حیدر صدر بود که از دوران نوجوانی وارد حوزه علمیه مشهد شد. این استاد حوزه علمیه خراسان در طول حیات خود سال‌ها به تدریس دروس حوزوی و همچنین تفسیر و نهج‌البلاغه پرداخت و شاگردان زیادی را پرورش داد.

وی سال‌ها به عنوان امام جماعت در حرم مطهر رضوی در خدمت زائران و مجاوران آن امام همام بود و یکی از پرسابقه‌ترین و قدیمی‌ترین امام جماعت‌های حرم مطهر رضوی بود.

حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدّظلّه‌العالی)، تولیت معظم مدرسه‌عالی و دانشگاه شهیدمطهری (ره)، عضو مجلس خبرگان رهبری و امام‌جمعه موقت تهران طی پیامی درگذشت این عالم پارسا و مدرس گران‌مایه را تسلیت گفتند.

متن پیام حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدّظلّه‌العالی) به شرح زیر است:

إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

اطلاع یافتم که عالم پارسا و مدرس گران‌مایه حجة‌الاسلام‌والمسلمین حاج سید محمدرضا حسینی ایازی به درگاه رحمت و مغفرت الهی بار یافتند موجب تأسف و تأثر گردید.

ایشان سال‌ها در مدرسه‌عالی شهید مطهری تدریس فقه داشتند و شاگردانی را تربیت نمودند.

جزاها الله خیر الجزاء.

این حادثه را به دوستان و شاگردان و بیت محترم ایشان تسلیت عرض می‌کنم و علّوِ مقام برای ایشان از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

محمد امامی کاشانی

۲۱ اسفند ۱۴۰۰

کلید واژه ها: مرحوم آیت‌الله امامی کاشانی (رحمة‌الله علیه) مقام تولیت تولیت فقید مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) پیام تسلیت