پیام تسلیت حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدّظلّه‌العالی) تولیت معظم مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) در پی درگذشت آیت‌الله شیخ لطف‌الله صافی گلپایگانی (رحمة‌الله علیه)

۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۹ اخبار مقام تولیت

آیت‌الله شیخ لطف‌الله صافی گلپایگانی از مراجع عظام تقلید دوشنبه ۱۲ بهمن‌ماه ۱۴۰۰ پس از تحمل دوره‌ای بیماری براثر ایست قلبی در سن ۱۰۲ سالگی درگذشت.

در پی درگذشت این مرجع تقلید، هیأت دولت امروز سیزدهم بهمن‌ماه را در سراسر کشور عزای عمومی و در استان قم تعطیل رسمی‌(عمومی) اعلام کرد. بنا بر اعلام دفتر آیت‌الله‌العظمی صافی گلپایگانی، قرار است پیکر این مرجع تقلید چهارشنبه ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۰ صبح در قم از میدان جهاد به سمت حرم حضرت معصومه‌(س) تشییع شود. بر اساس این گزارش، نماز میت بر پیکر این مرجع فقید تقلید در حرم حضرت معصومه (س) اقامه خواهد شد. همچنین طبق وصیت آیت‌الله‌العظمی صافی، پیکر ایشان به شهر کربلا منتقل خواهد شد تا در جوار حرم حضرت اباعبدالله الحسین‌ (ع) به خاک سپرده شود.

در همین حال در پی رحلت آیت‌الله‌العظمی صافی گلپایگانی (ره)، طی ابلاغی از سوی آیت‌الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه، حوزه‌های علمیه در سوگ ارتحال آیت‌الله‌العظمی صافی گلپایگانی رضوان‌الله تعالی علیه تا پایان هفته تعطیل خواهند بود.

حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدّظلّه‌العالی)، تولیت معظم مدرسه‌عالی و دانشگاه شهیدمطهری (ره)، عضو مجلس خبرگان رهبری و امام‌جمعه موقت تهران طی پیامی ارتحال این فقیه عالی‌مقام و مرجع بصیر را تسلیت گفتند.

متن پیام حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدّظلّه‌العالی) به شرح زیر است:

إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

ارتحال مرجع بزرگوار حضرت آیت‌الله شیخ لطف‌الله صافی گلپایگانی (ره) ضایعه‌ای عظیم و اسفناک بود.

این مصیبت وارده را به مراجع معظم تقلید، حوزه علمیه قم، مقلدین ایشان و بیت معظمشان تسلیت عرض می‌کنم و علّوِ مقام ایشان را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

محمد امامی کاشانی

۱۲ بهمن ۱۴۰۰

کلید واژه ها: مرحوم آیت‌الله امامی کاشانی (رحمة‌الله علیه) مقام تولیت تولیت فقید مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) امام‌جمعه موقت تهران پیام تسلیت